Mlada mamica spavacica za dojenje je,uzela je prije dva tjedna kad je bio djecji sajam u super novoj,ispod cica je zatvarac,2u1,ako nece trebat bit ce obicna spavacica.franova isto to sa zutom dudom mi dobili u bubamari☺
Franova, evo necu se cesljat vise 😂😂😂😂
Ja si dopunjavam popis za dm, nadam se da ce mi ovaj vikend netko otic sve kupiti 😂😂😂😂, da ne idem sama.
Sutra mi sin ima zavrsni sat koturanja i tenisa i podjelu diploma, mogu roditelji doci. Srce me boli sto ga ne mogu otici gledati. Rasplakala sam se ko koza sad kad je teta poruku poslala.
Awww maco😘, vjerujem da si tužna..a nemooj, ići ćeš na sve ostalo, a maleni razumije da nemožeš ići, i sam veli pa di će te takvu voditi😂😂😍😘pametni malac😘
Evo da se javimo sa nove stare lokacije - od kuce!
Na putu kuci zasli po kebab, preko puta djecja trg.pa muz kupio podlogu za presvlacenje i eto..nastavljamo sa savijanjem gnjezda!
Proud 😍 ti meni na svakoj slici ista! U smislu nis se ne debljas, ne rastes..bas prava!!
Honeyhoney tvoj me spico 😊 podsjeca na moj trbuh!
Nije tak u spic al isto nisko! Svidaju mi se ove teorije o brzem porodu!
Pharmamamma cekamo tvoje vijesti!
Mia nadam se da mi se i ti uskoro pridruzujes!
Sta ti rade tu?
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Evo da se javimo sa nove stare lokacije - od kuce!
Na putu kuci zasli po kebab, preko puta djecja trg.pa muz kupio podlogu za presvlacenje i eto..nastavljamo sa savijanjem gnjezda!
Proud 😍 ti meni na svakoj slici ista! U smislu nis se ne debljas, ne rastes..bas prava!!
Honeyhoney tvoj me spico 😊 podsjeca na moj trbuh!
Nije tak u spic al isto nisko! Svidaju mi se ove teorije o brzem porodu!
Pharmamamma cekamo tvoje vijesti!
Mia nadam se da mi se i ti uskoro pridruzujes!
Sta ti rade tu?
Ajde super da si kući😀😘, i bravo za kebab i podlogu😀, što me sjetilo da još uvjek nemam podlogu😂😂...sad ljepo u vodoravni položaj a dragi nek ti je na raspolaganju😘 i čuvaj sebe i bebicu😘
Baš ste sve lijepe trudnice sa krasnim trbusima!
Ja sam dio robice kupila u second handu, sve izgledaju kao da su eventualno oprane, a niti jedna nije iznošena ili slično. Prvo mi je dijete i moram priznat da sam se malo uplašila i silne količine stvari koje mi trebaju i novaca koje sad odjedanput treba odvojit, pa samu sebe tješim da sam bar nešto uštedila
Sve sam pročitala :D
yvone, drago mi je da je sve u redu s tobom i bebom...ak bu ekspresni porod, super! bolje to, nego mučenje :P
Mladamamica i Proud, divne buše :)
Barbara, lijepo da si doma... uživajte sad :)
ja sam onaj put gledala bodije 56 veličina i mislim si pa ko stane nutra :P
26.8. Ivan 💙💙
Hvala ti Ena, bas mi je tesko doslo. 😘
Barbara drago mi je da ides kuci! Lezi, odmaraj se i druzi se s nama i to je to! 😘
Cure jel znate koliko bodova treba u Dmu za popust od 15% na cijelu kupnju? 200? Ili? Pojma nemam.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sad nema mrdanja ni pod razno! Jutros opet ctg, mjerenje cerviksa..tak da smo sad mirni da je trenutno sve dobro! Koliko moze bit!
Dobro mi je sto nekako vidis da paze, al uopce ne dizu frku pa nisam ni ja napeta.
Proud mislim 150 bodova za 15%
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sad nema mrdanja ni pod razno! Jutros opet ctg, mjerenje cerviksa..tak da smo sad mirni da je trenutno sve dobro! Koliko moze bit!
Dobro mi je sto nekako vidis da paze, al uopce ne dizu frku pa nisam ni ja napeta.
Ma naravno, lakse je kad te ne plase! I meni su samo rekli kao ne svidja im se to nikako, ali ne mira nista znaciti. Tak da ja racunam da ne mora nista znaciti 😂😂😂😂😂
Uopce se ne mogu sjetit za te bodove, trudnicki mozak, mutava! Dobro imam 226 pa i ak je 200 imam dosta hahaha
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
I meni se čini da je 150 bodova.
Sortiraj odgovore
Najstariji