Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    19. Travanj 2018. 19:44

Mia, super da su te pustili doma, ima da se drzis uputa! Cim dulje druzenje u busiki 😃

26.8. Ivan 💙💙

pharmamma
    19. Travanj 2018. 19:48

Joj stršljena se i ja bojim 😕
    Sutra idem doma 😁😁😁 ležanje na lijevom boku,Clexane i češće kontrole..komentar na kraju je-bebica bude manja,al niste ni vi velika ženica 😂

19. Travanj 2018. 19:51

pharmamma

Sutra idem doma 😁😁😁 ležanje na lijevom boku,Clexane i češće kontrole..komentar na kraju je-bebica bude manja,al niste ni vi velika ženica 😂

Ma super, nek je sve dobro ipak pa da možeš svojoj kući na mirovanje😘, a i češće kontrole su +, bar nećeš dugo čekati do novog dejta s mrvicom😘

19. Travanj 2018. 19:56

pharmamma

Neka i vas doma!
    Pa eto vidis,  treba uvijek uzet u obzir i genetiku 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mya
    19. Travanj 2018. 19:56

pharmamma

Super,pazit ces vise na sebe i bebu i biti ce sve u redu👍 doma ce sve biti lakse

19. Travanj 2018. 19:57

Ena31

ProudMomy

Ena, ne odustajes ti od laneklaric? 😂😂😂😂😂

Ma sad me baš zanima😂😂čudo jedno😂

Vidim 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

baarbaraa29
    19. Travanj 2018. 19:58

Rubia znaci velik momcic! 💙 Neka ga!! I ti koji moraju doci ranije nek dodju, ali u sigurnim tjednima!
    Mia odlicno!! Zapravo da. Sta nam mogu sad😆 meni je recimo za serklaz rekla da vise ne vrijedi, a citala sam da ga je naka dobila i kasnij. Ili je krivo napisala!
    Uglavnom super, vi ste jos malp u sigurnijim tjednima. Zabo.sam tocan tjedan, a potpis ti ne fercera 😆..32?🤔
    Ja jos uvijek Utrice koristim samo po 2x1. Morat cu ju bas pitat nebil mi povecala!
    Mamice zaboravila sam komentirat tvoju zivinu! 😆 Prealadak je!!!😍
    Pharma Zenice 😊 znaci od sutra su sve bolnicarke kuci! 👏 Super🤗

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

franovamamita
    19. Travanj 2018. 20:10

mia supeeeer 😙😙cuvaj se 😙
    ah neda mi se pokrenuti da se otusiram ...donjela mi mama sad s nekog rodendana 3 vrste kolaca...prebila sam se 😆😆😆😆
    jesam vam se pohvalila da je proslo mj dana mog samovanja i dragi mi dolazi za vikend i bit ce tj dana 😊

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

baarbaraa29
    19. Travanj 2018. 20:13

franovamamita

ah neda mi se pokrenuti da se otusiram …donjela mi mama sad s nekog rodendana 3 vrste kolaca…prebila sam se 😆😆😆😆
    jesam vam se pohvalila da je proslo mj dana mog samovanja i dragi mi dolazi za vikend i bit ce tj dana 😊

Veeec mjesec?? Ajme!
    Al ce bit uzivanja 💖😊😉

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

19. Travanj 2018. 20:16

franovamamita

ah neda mi se pokrenuti da se otusiram …donjela mi mama sad s nekog rodendana 3 vrste kolaca…prebila sam se 😆😆😆😆

Ajmee, kak mi je proletilo vrijeme, ko da si jučer napisala da si ga ispratila😊, ajde super, baš mi je drago, al će biti sreće😀😀😍😍😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.