da da curke koram priznati koliko god mi je tesko bilo cak mi je brzo i proslo ☺
ivysuper da se bebac okrenuo..a sad ces ti njega udebljati ne sumnjam u tebe 😂😙😙😙😙 u bubamari me teta pitala imam li njihovu karticu zelim li i kao trudnica dobijem pokloncic….a i kao clan kluba imas stalno neke popuste…tak da mozes otici i trsziti ☺
e da htjela sam vas pitati imste li problema sa zacepljenim nosom ne pamtim to iz prve trudnoce a sad dosta cesto kako ide noc zacepi mi se i jedva disem a nemam nikakve alergjje pa povezujem s trudnocom
To je simptom trudnoće..svaku vecer obavezno,cak me po noci znalo budit,ali sam na radijator stavila keramičku posudu i napunila vodu i lakse mi je puno.sad kad zagasim grijanje uvijek otvoreno pa ok
Hej zenske..evo ja se javljam iz bolnicke sobe 😭😭😭
Nisam vise mogla izdrzati bolove..imam valjda urinarnu infekciju iliti upalu. Zadrzali me 😓
All of God’s grace in one tiny face 💟
jama aha znaci nisam jedina tko zna kakve cari nas jos cekaju 😁😁
mina draga bolje da su te zadrzali pa da te izljece kroz par dana nego da se nesto zakompliciralo,probaj se opustiti bit ce sve ok 😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Nisam vise mogla izdrzati bolove..imam valjda urinarnu infekciju iliti upalu. Zadrzali me 😓
Ajooj...žao mi je😥..al dobro da si išla, sad si im pod nadzorom i dobit ćeš potrebne ljekove i nebude te bubalo više..držite se😘
Bas mi je zao 😞 ali bolje da vide kakva je upala i da dobiješ terapiju,i za tebe i za bebu..i začas ste dome 😉
Pharma, pa da, nebre biti velika beba ak ni roditelji nisu...sve bude u redu, samo slusaj doktore! Sretno!
Mina, zao mi je da moras biti u bolnici, al valjda je tak bolje, nek oni samo izljece sto treba.
Cure, pozdravljam vas. Imam dejt sutra s bebolinijem u pola 8 pa hocu cim prije zaspati! 😃
26.8. Ivan 💙💙
Ajooj. Ali neka oni tebe prate i čuvaju pa će brže i proć. Nadam se da ćeš brzo domeka i da ćeš malo odmoriti 😘😘😘.
Franova meni non stop začepljen nos, užas..
Laku noć djevojke.
Macica javi se ujutro sa detaljima pregleda. Koje uzbuđenje pred dejt 😍❤️.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ajd da vidimo jesam zapamtila sve sto sam trebala komentirati.
Barbara i Mia, za serklaz je kasno, radi se do 25tt ili najduze 27tt i to nece uvijek raditi. A i ovisi koliko je unutarnje usce otvoreno, jer ako je vise, postoji rizik prokidanja vodenjaka pa nekad nece radit ni u ranijim tjednima. Ugl obje u krevet i to je to!
Franova, kaj je proslo vec mj dana?!? Pa kad prije, nisam ni skuzila! Evo vidis, ide vrijeme. Tebi vjerojatno sporije nego nama, al ide...
Ivy nek je sve ok, a bebica ce se udebljat, pa imaju i oni faze, nekad dobiju vise, nekad manje, to je tak. I nek se bebica okrenula 😉
E da, Franova i ja imam problema sa zacepljenim nosom. Nije da imam nesto za ispuhat, samo se kao zastopa i puno mi je teze disat. Ne kuzim zasto!
Mina, nadam se da ce ti brzo biti bolje! Taman sam mislila kako smo sutra kad Pharma izadje svi izvan bolnice i eto vraga. Drzi se!
Laku noc curkice! Tipkamo se sutra! 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hvala vam drage moje na podrsci..samo neka je moja mrvica dobro lako cu ja ostalo.
Lijepe snove vam zelim, sretno ko ima sutra pregled. Laku noc 😘
All of God’s grace in one tiny face 💟
Sortiraj odgovore
Najstariji