Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    19. Travanj 2018. 21:12

franovamamita

da da curke koram priznati koliko god mi je tesko bilo cak mi je brzo i proslo ☺
    ivysuper da se bebac okrenuo..a sad ces ti njega udebljati ne sumnjam u tebe 😂😙😙😙😙 u bubamari me teta pitala imam li njihovu karticu zelim li i kao trudnica dobijem pokloncic….a i kao clan kluba imas stalno neke popuste…tak da mozes otici i trsziti ☺
    e da htjela sam vas pitati imste li problema sa zacepljenim nosom ne pamtim to iz prve trudnoce a sad dosta cesto kako ide noc zacepi mi se i jedva disem a nemam nikakve alergjje pa povezujem s trudnocom

To je simptom trudnoće..svaku vecer obavezno,cak me po noci znalo budit,ali sam na radijator stavila keramičku posudu i napunila vodu i lakse mi je puno.sad kad zagasim grijanje uvijek otvoreno pa ok

mina04
    19. Travanj 2018. 21:21

Hej zenske..evo ja se javljam iz bolnicke sobe 😭😭😭
    Nisam vise mogla izdrzati bolove..imam valjda urinarnu infekciju iliti upalu. Zadrzali me 😓

All of God’s grace in one tiny face 💟

franovamamita
    19. Travanj 2018. 21:27

jama aha znaci nisam jedina tko zna kakve cari nas jos cekaju 😁😁
    mina draga bolje da su te zadrzali pa da te izljece kroz par dana nego da se nesto zakompliciralo,probaj se opustiti bit ce sve ok 😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

19. Travanj 2018. 21:27

mina04

Nisam vise mogla izdrzati bolove..imam valjda urinarnu infekciju iliti upalu. Zadrzali me 😓

Ajooj...žao mi je😥..al dobro da si išla, sad si im pod nadzorom i dobit ćeš potrebne ljekove i nebude te bubalo više..držite se😘

pharmamma
    19. Travanj 2018. 21:39

mina04

Bas mi je zao 😞 ali bolje da vide kakva je upala i da dobiješ terapiju,i za tebe i za bebu..i začas ste dome 😉

Marijaa30
    19. Travanj 2018. 21:54

Pharma, pa da, nebre biti velika beba ak ni roditelji nisu...sve bude u redu, samo slusaj doktore! Sretno!
    Mina, zao mi je da moras biti u bolnici, al valjda je tak bolje, nek oni samo izljece sto treba.
    Cure, pozdravljam vas. Imam dejt sutra s bebolinijem u pola 8 pa hocu cim prije zaspati! 😃

26.8. Ivan 💙💙

ivymicek
    19. Travanj 2018. 22:05

mina04

Ajooj. Ali neka oni tebe prate i čuvaju pa će brže i proć. Nadam se da ćeš brzo domeka i da ćeš malo odmoriti 😘😘😘.
    Franova meni non stop začepljen nos, užas.. 
    Laku noć djevojke.
    Macica javi se ujutro sa detaljima pregleda. Koje uzbuđenje pred dejt 😍❤️.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

19. Travanj 2018. 22:11

Laku noć curkice😍😘🤗

19. Travanj 2018. 23:05

Ajd da vidimo jesam zapamtila sve sto sam trebala komentirati.
    Barbara i Mia,  za serklaz je kasno,  radi se do 25tt ili najduze 27tt i to nece uvijek raditi. A i ovisi koliko je unutarnje usce otvoreno,  jer ako je vise,  postoji rizik prokidanja vodenjaka pa nekad nece radit ni u ranijim tjednima. Ugl obje u krevet i to je to!
    Franova, kaj je proslo vec mj dana?!? Pa kad prije,  nisam ni skuzila! Evo vidis,  ide vrijeme. Tebi vjerojatno sporije nego nama,  al ide...
    Ivy nek je sve ok,  a bebica ce se udebljat,  pa imaju i oni faze,  nekad dobiju vise,  nekad manje,  to je tak. I nek se bebica okrenula 😉
    E da,  Franova i ja imam problema sa zacepljenim nosom. Nije da imam nesto za ispuhat,  samo se kao zastopa i puno mi je teze disat. Ne kuzim zasto!
    Mina,  nadam se da ce ti brzo biti bolje! Taman sam mislila kako smo sutra kad Pharma izadje svi izvan bolnice i eto vraga. Drzi se!

Laku noc curkice! Tipkamo se sutra! 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mina04
    19. Travanj 2018. 23:10

Hvala vam drage moje na podrsci..samo neka je moja mrvica dobro lako cu ja ostalo.
    Lijepe snove vam zelim, sretno ko ima sutra pregled. Laku noc 😘

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.