Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggie85
    19. Travanj 2018. 15:14

ProudMomy,
    vidjela sam u grupi "kombinirani probir" tvoj komentar iz 2014. god. u kojem kažeš da ne znaš hoćeš li na kombinirani u drugoj trudnoći. Obzirom da si sada trudna, a da ne čitam svih 1000+ stranica, možeš li reći jesi li na kraju radila test(ove)?

19. Travanj 2018. 15:23

Maggie85

ProudMomy,
    vidjela sam u grupi "kombinirani probir" tvoj komentar iz 2014. god. u kojem kažeš da ne znaš hoćeš li na kombinirani u drugoj trudnoći. Obzirom da si sada trudna, a da ne čitam svih 1000+ stranica, možeš li reći jesi li na kraju radila test(ove)?

Odlucila sam ne ici,  mjeren mi je samo nuhalni nabor,  koji je bio ok,  da nije, isla bi na Nifty,  na kombinirani ne bi. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    19. Travanj 2018. 16:47

Hvala vam curke 😁
    Ena nisi jedina sa viskom kila 😂😂
    Proudy divnaa si mii 😍😍😍😍
    Ostalo sam nazalost zaboravila 😑

19. Travanj 2018. 17:14

Počelo je proljetno veselje, kolko god nemogu sad sam trčala po stanu, prvo od stršljena o da za njim😱😱..nije imao sreće...jooj što ih se bojim...jednom.me jedan upiknuo i nebi više htjela..

19. Travanj 2018. 17:17

Mladamamica 😘😘😘😘 jel peres robicu? 😁
    Ena joooj uzas,  mi nemamo problema sa tim zivinama,  srecom! Al kud trcis zeno! 😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

19. Travanj 2018. 17:21

ProudMomy

Ena joooj uzas, mi nemamo problema sa tim zivinama, srecom! Al kud trcis zeno! 😂😂😂

I ti bi trčala da ide na tebe a da znaš kak boli i peče ubod😱,.al nije znao na koga se namjerio, eno ga leži mrtav na laminatu😂😂

19. Travanj 2018. 17:24

Ena31

ProudMomy

Ena joooj uzas, mi nemamo problema sa tim zivinama, srecom! Al kud trcis zeno! 😂😂😂

I ti bi trčala da ide na tebe a da znaš kak boli i peče ubod😱,.al nije znao na koga se namjerio, eno ga leži mrtav na laminatu😂😂

😂😂😂😂😂😂😂
    Ja cu se ranit! 😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• mandrina
    19. Travanj 2018. 17:32

Ena31

ovo mi je zakon, trčala po stanu jer se boji stršljena, a onda kaže da nije znao na koga se namjerio

19. Travanj 2018. 17:39

mandrina

Ena31

ovo mi je zakon, trčala po stanu jer se boji stršljena, a onda kaže da nije znao na koga se namjerio

Pa da, prvo trčala od njega da dođem do metle, pa onda za njim😂😂

franovamamita
    19. Travanj 2018. 17:50

ja ssd usla u kucu izlezavala se na suncu milina☺
    ena ajme strsljen neopisivo ga se bojim 😯😯😯😯

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.