Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    20. Travanj 2018. 06:21

Dobro jutro. Netko ne može spavati. Idem piti kavicj pa možda popodne ubijem oko.
    Tko nam danas ide kuci a tko ima pregled?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    20. Travanj 2018. 06:32

Zašto ne mogu spavati i što me muči je to što jučer doktor baš nije bio raspoložen za pregled(tak je već zadnjih par puta) i nije baš bio rječit a plaćam ga . Ostalo mi je u sječanju kako je AC (opseg trbuha) na ekranu bio za 29 tt, išla sam gledati u knjižicu i fakat je opseg trbuha za 29-30 tt. Nije mi niš rekao da se zabrinem ali se ja svejedno malo brinem jer to je 3 tj razlike ako je toiko fulao u opsegu koliko je fulao u gramima 🤔. Znam da ne mogu točno izmjeriti ali razmišljam se možda naručiti kod svoje socijalne za 2 tj pa da mi izmjeri bebu ponovno, naravno ako će htjeti jer se nisam vodila kod nje nego privatno ali moram ići raditi bris pa ću je žicati.
    Oprostite na dugom jutarnjem postu. 
    Btw 33 tt danas 49 dana to go. Mješani osjećaji još bih malo duže bila trudna ali jedva čekam bebolinca da ga vidim.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    20. Travanj 2018. 06:51

Jutro svima 😘 stvari spakirane i čeka se vizita pa da onda mogu domeka ☺️☺️
    Ivy vjerojatno je malo fuljao u mjerenju,a ako je i opseg trbuha manji,znaci samo da je mršavija beba 😊 fino papaj,budi čim više na lijevom boku i sve bude ok 😊

ivymicek
    20. Travanj 2018. 06:56

pharmamma

Jutro svima 😘 stvari spakirane i čeka se vizita pa da onda mogu domeka ☺️☺️
    Ivy vjerojatno je malo fuljao u mjerenju,a ako je i opseg trbuha manji,znaci samo da je mršavija beba 😊 fino papaj,budi čim više na lijevom boku i sve bude ok 😊

🎊🎊🎊🎊🎊 Petak dan za ići kući 🎊🎊🎊. 
    Evo jučer završila teglu linolade samo za utjehu 😂.
    😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mladamamica1911
    20. Travanj 2018. 07:43

Jutro cure 😊😊😊
    Ja imam trbuh za rodit valjda vec sad tako da bez brige 😊

mamica1985
    20. Travanj 2018. 07:59

Jutro curke@
    Mina - zao mi je kaj si zavrsila u bolnici, imam puuuno previse iskustva s gadnim uroinfektima pa ti bjerujem da te jako bolilo. Nadam se da ces se sto prije oporaviti i ici domeka. 😘
    Ivy - pitaj svoju doktoricu ako ti moze ponovno pogledati bebu, ja bih iskreno rekla da nisam zadovoljna s postojecim ginekologom, neovisnl je li privatni ili ne. 👌
    Pharma - jos malo pa doma, jeeej 😀
    Ja danas na tocno 27 tjedana, leti leti vrijeme 😀😀😀 malo kasnije stavim slikicu, nisam reprezentativna jos, kad kava pocne djelovati 😂

Marijaa30
    20. Travanj 2018. 08:04

Evo izvjesca.... Bebolino je dobro, nije mi rekla mjere nit nist, ali ja sam otvorena za vrsak prsta. Rekla mi je nek se smirim i za 2 tjedna pregled. Ako se nastavim otvarati, strogo mirovanje.
    I moram se za secer naruciti.
    Nisam bas vesela. Al nema veze, samo bebolino nek bude veliki.

26.8. Ivan 💙💙

bojana27
    20. Travanj 2018. 08:32

Jutro zenske , evo i mene ..jucer smo obavile tj guk profil , idemo opet za godisnjicu braka 18.05 🤣 , meni vise ne mjere cerviks , samo prckaju s prstima tako da od 2 mj ne znam kolki je i to me izluduje , i izluduje me sta ne znam kolko sam trudna , da glupo zvuci 🤣 po nekim mjerama sam 31 po nekim 30 ..al ajde vodim se po tom najranijem uzv , tako mi gledaju i termin jer je ocito ovulacija bila kasnije , pa sam u sub 30 tjedana po tome :) beba ima 1520 g , kolko su vase bile tada ? Posteljica je u stupnju zrelosti , plodne vode dosta , jedino je posteljica bila straga , sad je sprijeda ali vise s desne strane (valjda je i to ok) . 

• mandrina
    20. Travanj 2018. 08:57

Ivy- Ne kužim doktore. Istina da je njima to posao, i vjerojatno je sve pod kontrolom ako ne dignu paniku, ali da ne mogu bar malo emocija i razumijevanja unijet, to ne mogu razumjet. Pogotovo kad se ide privatniku i kad se plaća svaki pregled. Istina da je uvijek dobro doć sa napisanim pitanjima pa ih rešetat, ali s druge strane, što ako ti kaže nešto što ne znaš što je, ne objasni, a od šoka ne pitaš. Onda dođeš doma, kreneš čitat nalaz i smrzneš se jer to što piše može biti svašta, a soba kojoj si dala povjerenje za sebe i svoje dijete ti nije nikakav detalj rekla? Oni vide posao i novac, a nama je to život.
    Pharmamma - -Jesi li u visokom ili niskom startu?
    Mina - urinarne infekcije su koma, a kad se još potrefi sa trudnoćom i činjenicom da dio lijekova ne smiješ pit, najbolje je bit u bolnici pod kontrolom.
    Macica - samo miruj i bit ce sve super.
    Nekoga sam zaboravila.

franovamamita
    20. Travanj 2018. 09:13

jutro
    ivy draga vjerujem da si zabrinuta probaj preko socijalnog zatraziti pregled...da se malo umiris 😙😙😙
    bojana nemoj se sekirati oko tj dana razlike bitno da je beba dobro i da nisi otvorena...
    macica uspori odmaraj i bit ce sve dobro 😙
    pharm lijepo da ides domeka,opusti se i uzivaj 😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.