Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    19. Travanj 2018. 22:05

mina04

Hej zenske..evo ja se javljam iz bolnicke sobe 😭😭😭
    Nisam vise mogla izdrzati bolove..imam valjda urinarnu infekciju iliti upalu. Zadrzali me 😓

Ajooj. Ali neka oni tebe prate i čuvaju pa će brže i proć. Nadam se da ćeš brzo domeka i da ćeš malo odmoriti 😘😘😘.
    Franova meni non stop začepljen nos, užas.. 
    Laku noć djevojke.
    Macica javi se ujutro sa detaljima pregleda. Koje uzbuđenje pred dejt 😍❤️.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

19. Travanj 2018. 22:11

Laku noć curkice😍😘🤗

19. Travanj 2018. 23:05

Ajd da vidimo jesam zapamtila sve sto sam trebala komentirati.
    Barbara i Mia,  za serklaz je kasno,  radi se do 25tt ili najduze 27tt i to nece uvijek raditi. A i ovisi koliko je unutarnje usce otvoreno,  jer ako je vise,  postoji rizik prokidanja vodenjaka pa nekad nece radit ni u ranijim tjednima. Ugl obje u krevet i to je to!
    Franova, kaj je proslo vec mj dana?!? Pa kad prije,  nisam ni skuzila! Evo vidis,  ide vrijeme. Tebi vjerojatno sporije nego nama,  al ide...
    Ivy nek je sve ok,  a bebica ce se udebljat,  pa imaju i oni faze,  nekad dobiju vise,  nekad manje,  to je tak. I nek se bebica okrenula 😉
    E da,  Franova i ja imam problema sa zacepljenim nosom. Nije da imam nesto za ispuhat,  samo se kao zastopa i puno mi je teze disat. Ne kuzim zasto!
    Mina,  nadam se da ce ti brzo biti bolje! Taman sam mislila kako smo sutra kad Pharma izadje svi izvan bolnice i eto vraga. Drzi se!

Laku noc curkice! Tipkamo se sutra! 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mina04
    19. Travanj 2018. 23:10

Hvala vam drage moje na podrsci..samo neka je moja mrvica dobro lako cu ja ostalo.
    Lijepe snove vam zelim, sretno ko ima sutra pregled. Laku noc 😘

All of God’s grace in one tiny face 💟

ivymicek
    20. Travanj 2018. 06:21

Dobro jutro. Netko ne može spavati. Idem piti kavicj pa možda popodne ubijem oko.
    Tko nam danas ide kuci a tko ima pregled?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    20. Travanj 2018. 06:32

Zašto ne mogu spavati i što me muči je to što jučer doktor baš nije bio raspoložen za pregled(tak je već zadnjih par puta) i nije baš bio rječit a plaćam ga . Ostalo mi je u sječanju kako je AC (opseg trbuha) na ekranu bio za 29 tt, išla sam gledati u knjižicu i fakat je opseg trbuha za 29-30 tt. Nije mi niš rekao da se zabrinem ali se ja svejedno malo brinem jer to je 3 tj razlike ako je toiko fulao u opsegu koliko je fulao u gramima 🤔. Znam da ne mogu točno izmjeriti ali razmišljam se možda naručiti kod svoje socijalne za 2 tj pa da mi izmjeri bebu ponovno, naravno ako će htjeti jer se nisam vodila kod nje nego privatno ali moram ići raditi bris pa ću je žicati.
    Oprostite na dugom jutarnjem postu. 
    Btw 33 tt danas 49 dana to go. Mješani osjećaji još bih malo duže bila trudna ali jedva čekam bebolinca da ga vidim.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    20. Travanj 2018. 06:51

Jutro svima 😘 stvari spakirane i čeka se vizita pa da onda mogu domeka ☺️☺️
    Ivy vjerojatno je malo fuljao u mjerenju,a ako je i opseg trbuha manji,znaci samo da je mršavija beba 😊 fino papaj,budi čim više na lijevom boku i sve bude ok 😊

ivymicek
    20. Travanj 2018. 06:56

pharmamma

Jutro svima 😘 stvari spakirane i čeka se vizita pa da onda mogu domeka ☺️☺️
    Ivy vjerojatno je malo fuljao u mjerenju,a ako je i opseg trbuha manji,znaci samo da je mršavija beba 😊 fino papaj,budi čim više na lijevom boku i sve bude ok 😊

🎊🎊🎊🎊🎊 Petak dan za ići kući 🎊🎊🎊. 
    Evo jučer završila teglu linolade samo za utjehu 😂.
    😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mladamamica1911
    20. Travanj 2018. 07:43

Jutro cure 😊😊😊
    Ja imam trbuh za rodit valjda vec sad tako da bez brige 😊

mamica1985
    20. Travanj 2018. 07:59

Jutro curke@
    Mina - zao mi je kaj si zavrsila u bolnici, imam puuuno previse iskustva s gadnim uroinfektima pa ti bjerujem da te jako bolilo. Nadam se da ces se sto prije oporaviti i ici domeka. 😘
    Ivy - pitaj svoju doktoricu ako ti moze ponovno pogledati bebu, ja bih iskreno rekla da nisam zadovoljna s postojecim ginekologom, neovisnl je li privatni ili ne. 👌
    Pharma - jos malo pa doma, jeeej 😀
    Ja danas na tocno 27 tjedana, leti leti vrijeme 😀😀😀 malo kasnije stavim slikicu, nisam reprezentativna jos, kad kava pocne djelovati 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI