Jutro!
Procitala sve i sve zaboravila, skroz sam mutava danas 😂😂😂
Pharma javi kad si gotova!
Mladamamica ti si meni prekrasna! Uvijek si prekrasna!
Jutro draga😀..čeka te tamo na temi komplikacija moj zbrljani tekst objašnjavanja pa molim te napravi ispravke😂, ja sam se trudila a kak je ispali jbg😂😂😘😘😘
Ena, vec sam vidjela, bravo! Sve si naucila hahahah
Samo sam jednu stvar korigirala 😉
I da, 34tt draga😘😘🤗🤗...eto, čestitam na još jednom punom tjednu, bušicu na sunce😂😂😘...još 3 pa lagano kak bude😂😂
Cure, što mislite o kupovini robice za bebu u second hand dućanu?
Svakome na volju, ja osobno nebi, za sebe sam znala prije ali od kad sam trudna nisam ni ulazit htjela, odbojno mi bilo ..radije pepco i lidl..al to je samo moje mišljenje..
Eva nas 😁😁😁😁
Znaci 34tt
64 kile
+8kg trenutno
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Eva nas 😁😁😁😁
Znaci 34tt
64 kile
+8kg trenutno
Lijepi ko i uvjek😍😍😍😘😘😘i mršavi😀😀s krasnom okruglom bušicom😘😘🤗🤗🤗
Moja sva robica jest secon hand, dobro ajmo rec veeelika vecina, ali sam ju dobila iz druge ruke, od prijateljice. Tak da recimo nemam nista protiv, al takve second hand varijante. Kasnije cak i da, pogotovo tipa za skafandere i takve stvari, zasto ne.
I cure hvala 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Moja sva robica jest secon hand, dobro ajmo rec veeelika vecina, ali sam ju dobila iz druge ruke, od prijateljice. Tak da recimo nemam nista protiv, al takve second hand varijante. Kasnije cak i da, pogotovo tipa za skafandere i takve stvari, zasto ne.
I cure hvala 😉
E, kakve su vam cicke? 😂😂, tvoje su ljepe velike, al mislim jel bole i to? Mene u zadnje vrijeme narasle😂, na dodir boluckaju i tvrde su😯
Proud eto te u sigurnom tjednu 😀 Čestitam!!!
Super linija i sladak trbuh,nema se sto reci 😀
Mandrina ja sam puno tog dobila od drugih tak da u pravilu nemam nis protiv. Ako si za takvu kupovinu gledaj stranicu "moje krpice" tamo sam gledajući neke druge stvari vidjela oglase gdje daju po 3 vreće odjeće za 150-200. Kn. Od npr. Br 56-92. To se stvarno isplati kad ideš od starta kupovati ako ti je prvo dijete.
Ena to se tvoje cicke pripremaju😀 Neka neka. Meni su bile punoo puno veće tek nakon poroda kad mlijeko dođe. Sad su za broj veće od samog starta i jos uvijek su takve. Ne bole(za sad)
Sortiraj odgovore
Najstariji