Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Yvone
    19. Travanj 2018. 10:27

Ena ja gledala slike od sina kad se rodio. I kad sam vidjela da je on s preko 3,5 kg plivao u nekim stvarima, uzela bas te bodiće za usporedbu. Pa me moja trudnička šiza bezveze uhvatila da mi cura neće imat sto obuci 😂😂😂 blesava sam do daske u ovoj trudnoci. To su najmanje bitne stvari. Al eto uhvati me i gotovo😀😃 
    Pharma normalno je da iščekuješ s nestrpljenjem. Vjerujem da ce biti sve ok i da ideš doma. Javi javi cim saznaš 😘

pharmamma
    19. Travanj 2018. 10:29

Kak je krenulo,mi ćemo se morati opremiti s tim malim veličinama..posudili bi od prijatelja jer je njihova beba bila 2900 i 49cm,ali je zimska beba

19. Travanj 2018. 10:30

Jutro!
    Procitala sve i sve zaboravila,  skroz sam mutava danas 😂😂😂
    Pharma javi kad si gotova!
    Mladamamica ti si meni prekrasna! Uvijek si prekrasna!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• mandrina
    19. Travanj 2018. 10:32

pharmamma

J@m@ i mladamamica divne busice ❤️❤️
    Inače, ja još čekam jer je moj dr danas u TA pa će prvo rješiti gužvu tamo,a tek onda sam ja na redu..nervoza prisutna i dalje, jedva čekam da mi vele kakva je situacija
    Ostalo nisam nis popamtila, nemojte zamjeriti 🙈

iščekujemo vijesti s nestrpljenjem. pozitivnim nestrpljenjem

pharmamma
    19. Travanj 2018. 10:32

Yvone čak mi je sad i manje bitno da me puste doma,samo nek oni meni vele da ta zloćkica dovoljno raste pa da ne plaši mamu toliko 😁

19. Travanj 2018. 10:33

ProudMomy

Jutro!
    Procitala sve i sve zaboravila, skroz sam mutava danas 😂😂😂

Jutro draga😀..čeka te tamo na temi komplikacija moj zbrljani tekst objašnjavanja pa molim te napravi ispravke😂, ja sam se trudila a kak je ispali jbg😂😂😘😘😘

Yvone
    19. Travanj 2018. 10:33

Mandrina hvala😀👍 budem pogledala. E znam na koju benkicu mislis, imam takvu malu bijelu od sina 😀

Yvone
    19. Travanj 2018. 10:37

Pharma znam da je tako, samo da mrvice budu ok, mame sve žrtve podnesu. 

19. Travanj 2018. 10:48

Ena31

ProudMomy

Jutro!

Jutro draga😀..čeka te tamo na temi komplikacija moj zbrljani tekst objašnjavanja pa molim te napravi ispravke😂, ja sam se trudila a kak je ispali jbg😂😂😘😘😘

Ena,  vec sam vidjela,  bravo! Sve si naucila hahahah
    Samo sam jednu stvar korigirala 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

19. Travanj 2018. 10:55

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Jutro!

Ena, vec sam vidjela, bravo! Sve si naucila hahahah
    Samo sam jednu stvar korigirala 😉

Jeeyy😍😘😘ma znala sam ja da ćeš ti popravit ak kaj zeznem a išla sam odgovoriti da utvrdim gradivo😂😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.