Ena ja gledala slike od sina kad se rodio. I kad sam vidjela da je on s preko 3,5 kg plivao u nekim stvarima, uzela bas te bodiće za usporedbu. Pa me moja trudnička šiza bezveze uhvatila da mi cura neće imat sto obuci 😂😂😂 blesava sam do daske u ovoj trudnoci. To su najmanje bitne stvari. Al eto uhvati me i gotovo😀😃
Pharma normalno je da iščekuješ s nestrpljenjem. Vjerujem da ce biti sve ok i da ideš doma. Javi javi cim saznaš 😘
Kak je krenulo,mi ćemo se morati opremiti s tim malim veličinama..posudili bi od prijatelja jer je njihova beba bila 2900 i 49cm,ali je zimska beba
Jutro!
Procitala sve i sve zaboravila, skroz sam mutava danas 😂😂😂
Pharma javi kad si gotova!
Mladamamica ti si meni prekrasna! Uvijek si prekrasna!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
J@m@ i mladamamica divne busice ❤️❤️
Inače, ja još čekam jer je moj dr danas u TA pa će prvo rješiti gužvu tamo,a tek onda sam ja na redu..nervoza prisutna i dalje, jedva čekam da mi vele kakva je situacija
Ostalo nisam nis popamtila, nemojte zamjeriti 🙈
iščekujemo vijesti s nestrpljenjem. pozitivnim nestrpljenjem
Yvone čak mi je sad i manje bitno da me puste doma,samo nek oni meni vele da ta zloćkica dovoljno raste pa da ne plaši mamu toliko 😁
Jutro!
Jutro draga😀..čeka te tamo na temi komplikacija moj zbrljani tekst objašnjavanja pa molim te napravi ispravke😂, ja sam se trudila a kak je ispali jbg😂😂😘😘😘
Mandrina hvala😀👍 budem pogledala. E znam na koju benkicu mislis, imam takvu malu bijelu od sina 😀
Pharma znam da je tako, samo da mrvice budu ok, mame sve žrtve podnesu.
Jutro!
Jutro draga😀..čeka te tamo na temi komplikacija moj zbrljani tekst objašnjavanja pa molim te napravi ispravke😂, ja sam se trudila a kak je ispali jbg😂😂😘😘😘
Ena, vec sam vidjela, bravo! Sve si naucila hahahah
Samo sam jednu stvar korigirala 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro!
Ena, vec sam vidjela, bravo! Sve si naucila hahahah
Samo sam jednu stvar korigirala 😉
Jeeyy😍😘😘ma znala sam ja da ćeš ti popravit ak kaj zeznem a išla sam odgovoriti da utvrdim gradivo😂😘
Sortiraj odgovore
Najstariji