Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva.lu
    25. Ožujak 2015. 10:15

Jel koju od vas zateze pupak...onak pecka...znam da se rasteze ali zna nekad bit neugodno...nisam popucala...mazem se...ali zna nekad fakat bit neugodno zatezanje i peckanje...u petak idem na pregled pa ću ga pitati...sad sam 22tt

...molim Te za malo sreće....

iva.lu
    25. Ožujak 2015. 10:17

e da... i ja te bh kontrakcije hvala bogu još nisam osjetila...barem po vašem opisu nisam primjetila da mi se trbuh stvrdne

...molim Te za malo sreće....

Gricko3
    25. Ožujak 2015. 10:37

Pa bolje da nisi primjetila san se evo vec i navikla al je neugodan osjecaj a to za pupak i ja san prije 2,3 tjedna osjetila al mene bi bolilo sve i oko pupka kao zatezanje i rekla san doktorici ona kaze normalno je popij magnezij i odmori se i ja tako 2 dana lezala i proslo. 

A jel ikoga ode boli zdjelica i ove doli kosti kao? Ja nemogu stajat na jednoj nozi, jedva se okrecem dok lezim uzas. :(

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

bobica9
    25. Ožujak 2015. 10:56

Joj, ni ja nisam još osjetila te kontrakcije, ali mislim da će me panika uhvatiti kad počnu. Mene boli trtica ako previše sjedim, sva se pokočim. A pupak mi se opasno izbacuje prema van. Smiješno izgleda.
    Mene više muči prehrana, ne mogu pojesti ništa što bi me moglo napuhavati. Inače jedem dosta variva i fali mi jelo sa žlicom. A sad se toliko napuhnem da me boli cijeli trbuh.
    Primjetila sam da mi je navečer trbuh tvrđi nego ujutro, to je valjda normalno?

Baby1
    25. Ožujak 2015. 11:32

Mene pupak bolio i zatezao još prije nekih 2 mjeseca, sad više ne osjetim to, već baš donji dio trbuha mi se isto stvrdne, ali prođe za nekoliko sec., nije ništa strašno. To mi se zna dogodit kad se saginjem i tako. I ja pijem magnezij, mislim da je to ok.  Bobica, i mene tako zna bolit trtica kad duže sjedim, nekad ne mogu na noge pa se moram prvo malo razgibat da nadođem. A zdjelica me ne boli, zasad. Znači i to mogu očekivat! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.