Daa tako i moja. Zna nekad bit toliko aktivna da mi stomak cili skace nema mira ni na sekund. A nekad ono jedva da me lupi znan satima lezat i cekat kad ce ili se ne javi cili dan i onda navecer pocne ludovat. Zezaju nas :)
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Znači svima nam je isto,nekad su bebice aktivne ajme,a nekad su tako mirne,mene to baš izluđuje .Inače ja sam sad trudna 28+3,a curica mi je poprilično velika tako da je sad osjećam baš kvalitetno kad se miče.
Naša beba nema nekih pravila u micanju ili ih ja još nisam uspjela skužiti... Po cijeli dan po malo mrducka, a nekad baš onako jako udara da mi cijeli trbuh skače pa se tata smije. Ma neka, samo da su naše bebice zdrave Da, i po noći se zna javiti pa ne mogu baš spavati.
ma tako i moj, kako koji dan, al najžešći je navečer oko 22-23h i čak nekad ujutro krene tombulanje oko 6-7h pa me probudi
Nisam ni ja baš skužila pravila u javljanju, jedino to navečer. Probala sam i popiti sok, pojesti nešto slatko, ali njega to uopće ne dira. Ako se odlučio ne javiti, onda ništa od toga.
Tako i moja,cijeli dan nesto po malo udara. Nije bas neka aktivna ili se meni to mozda cini jer nemam iskustva. Skuzila sam da je ocitno nocu aktivnija nego po danu. Ja se nekako previse mozda brinem oko toga ali vidim da je kod svakog drugacije
Moja se bebica najviše javlja dok sam u pokretu. Kad sam u bučnom okruženju (pogotovo na poslu među djecom), kad radi fen, mikser, usisivač. .. i obavezno ako radim vježbe ili plešem uz neku muziku. Po noći me pušta na miru ili još nije dovoljno jaka da bi me njeni pokreti budili…
Sortiraj odgovore
Najstariji