Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bobica9
    23. Ožujak 2015. 09:03

Joj, pa ja imam do 30 tt još puunoo... 

CUUuu, uzeli smo kolica PP 3u1 book pure xl modular. Sad su na akciji u baby centru, ako još netko planira shopping.

Filotea
    23. Ožujak 2015. 09:33

I mi smo uzeli kolica peg perego book sportivo modular,boja geo. Mi smo uzeli preko e kupi

bobica9
    23. Ožujak 2015. 09:45

Baš su mi dobra kolica. Što smo više gledali ostala, to su nam se ova više sviđala.
    Polako počinju pripreme!!!

Filotea
    23. Ožujak 2015. 09:51

Mi smo isto oduševnjeni i ta su nam se odmah svidjela. Moj muž je reko da bi se on vozio u njima koliko su udobna i mekana

bobica9
    23. Ožujak 2015. 10:45

Hahahaha! Mi ih prvo nismo ni gledali, jer su kao preskupa. Onda smo bili s prijateljicom koja ih ima i oduševili se kako se lagano voze! I još ih je ona nahvalila. A i boja mi je super, mi smo uzeli avanu.

• Beba16
    23. Ožujak 2015. 12:14

I ja nagovaram muža da uzmem PP kolica. I meni se full sviđaju, iako imam kolica još iz prve dvije trudnoće, ali ona tkanina mi je nekako ne privlačna. i naravno nema više trgovina kod nas da za mjenim tkaninu :-)

bobica9
    23. Ožujak 2015. 12:55

Super su mi i maxi cosi, ali kad sam vidjela proceduru sklapanja, odustala sam. A i dosta su široka pa sam čula da ih je nezgodno voziti. I Cam pulsar su nam bila u užem izboru, pa je teta u dućanu objasnila da sad mijenjaju kotače i da će biti sa zračnicama. To mi se činilo kao veliki minus iako mi se ovako čine dobra. Uf, kad se počnemo voziti...

CUUuu
    23. Ožujak 2015. 20:35

Ja kolica neću kupovat. Imam bebe comfort trokolicu i quiny kolica - jedna su mi iz prošle trudnoće a druga od nećakinje pa ću jedna vozit doma a druga će bit u Splitu da ne moram vozit kolica amo tamo. Kad budemo putovali u četvero - fali će mista u autu

CUUuu
    23. Ožujak 2015. 20:36

Moja kuma je imala pp kolica i bila prezadovoljna ...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.