Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Filotea
    23. Ožujak 2015. 21:06

Mi smo super prosli sto se tice cijene,platili smo ih 4500. A kad smo gledali u baby centru bila su 6000 i nesto. Treba dobro gledat i pratit te akcije

Tinčica3
    24. Ožujak 2015. 23:44

Ja k'o baba iz bunila, ali moram cijelom svijetu reci, nasa curica je dobila pišu :D 
    Nije me moj filing prevario!
    12. tjedan - doktorica kaze sigurno cura - 2d uzv
    20. tjedan - doktor kaze 100% decko -3d uzv

Juhuuhuuu <3

Gricko3
    25. Ožujak 2015. 01:51

Haha odlicnoo jos jedna curica iz grupe dobila pisu sve mi se cini da bi mogla i moja curka iducu srijedu jer i ja od pocetka imam osjecaj da je deckic

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Lollypop
    25. Ožujak 2015. 08:09

Pa u 12 tjednu se ne vidi nista?! Ne kuzim kako je to mogla vidit tad?! Jedino da je nostradamus.

Cestitam na deckicu :) i na curi, svejedno, bitno da bebac raste  :)

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

bobica9
    25. Ožujak 2015. 09:23

Haha, čestitam na dečkiću!

lilili77
    25. Ožujak 2015. 09:36

žene moje trebam savjet..
    naime već par dana me boli stomak odnosno zateže..ali jučer je bio vrhunac..naime cijeli dan sam bila u stanu i predvečer sam se prošetala do trgovine par sto metara i toliko mi se stegao stomak i bio jako tvrd i odmah me protjeralo na dugu nuždu..tako i danas ako malo više hodam stomak mi se stvrdne jako..malo se brinem i neznam dali bi išla kod doktorice sutra..bila sam prije tjedan dana na kontroli i bilo je sve u redu..trudna sam 23tt..unaprijed hvala na pomoći

Gricko3
    25. Ožujak 2015. 09:48

to se meni dogada to su kontrakcije. Otidi u doktorice obavezno sigurno ce ti rec da pijes magnezij al opet bolje da odes da budes mirnija. Ja sam otisla kad sam to prvi put primjetila...

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.