Mi smo super prosli sto se tice cijene,platili smo ih 4500. A kad smo gledali u baby centru bila su 6000 i nesto. Treba dobro gledat i pratit te akcije
Ja k'o baba iz bunila, ali moram cijelom svijetu reci, nasa curica je dobila pišu :D
Nije me moj filing prevario!
12. tjedan - doktorica kaze sigurno cura - 2d uzv
20. tjedan - doktor kaze 100% decko -3d uzv
Juhuuhuuu <3
Haha odlicnoo jos jedna curica iz grupe dobila pisu sve mi se cini da bi mogla i moja curka iducu srijedu jer i ja od pocetka imam osjecaj da je deckic
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Pa u 12 tjednu se ne vidi nista?! Ne kuzim kako je to mogla vidit tad?! Jedino da je nostradamus.
Cestitam na deckicu :) i na curi, svejedno, bitno da bebac raste :)
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
žene moje trebam savjet..
naime već par dana me boli stomak odnosno zateže..ali jučer je bio vrhunac..naime cijeli dan sam bila u stanu i predvečer sam se prošetala do trgovine par sto metara i toliko mi se stegao stomak i bio jako tvrd i odmah me protjeralo na dugu nuždu..tako i danas ako malo više hodam stomak mi se stvrdne jako..malo se brinem i neznam dali bi išla kod doktorice sutra..bila sam prije tjedan dana na kontroli i bilo je sve u redu..trudna sam 23tt..unaprijed hvala na pomoći
to se meni dogada to su kontrakcije. Otidi u doktorice obavezno sigurno ce ti rec da pijes magnezij al opet bolje da odes da budes mirnija. Ja sam otisla kad sam to prvi put primjetila...
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Sortiraj odgovore
Najstariji