Matea dobro došla.
E neće te vjerovati što se meni dogodilo. Ja se naručila na 4D jer sam htjela saznati kojeg je spola djete i da vidim kako izgleda u licu. Došla ja tamo i pola ure i više je njih dvoje doktora meni po stomaku išlo i gledalo i nikako nisu mogli vidjeti kojeg je spola, jer se djete previše miče.
Doduše, stvarno se miče - to mi je evo već 5 doktora reklo da je djete full aktivno.
I tako platila pozmašnu svotu, a nisam saznala što je. Ako išta vidjela sam kako izgleda i kako se mazi rukom, kako zjeva, kako se mazi od mene :-)
Pozz, zanima me da li ima tko iskustva sa lorelli transformer krevetićima? ili ih planira kupiti...
meni se jako sviđaju , pogotovo taj praktični dio, gdje mogu od malog krevetića dobiti veliki i koristiti još nekoliko godina, pa stol i ormarić... mm je skeptičan u kvalitetu..ali po cijeni bi trebalo valjati :)
www.fun-baby.net/index.php?id_product=56&controller=product
Tako je i meni bilo svi kazu kako mi je beba prezivahna i reka je da je curica al da nije siguran da je nemoze uvatit jer previse mice noge hahah
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Moj je jako zivahan, ne znam dal to dijete ikad odmori malo, stalno se vrti.. Ali jos bolje da ga osjetim bar znam da je sve u redu
Hehehe, ali se sjećam kad sam bila trudna sa antoniom taj je isto zafrkavao - nije se baš ovako micao, ali isto je okrenuo guzu, pa skupio nožice... tako da kad sam njega nosila tek sa nekih 8 mjeseci saznala koji je spol. A kad sam bila trudna s paulom, e ona nije pravila probleme, već odmah raširila noge i bila mirna beba.
Gricko, ali prošli put je meni moj doktor rekao: "cura je" te se odmah ispravio i rekao ne, ne, nije, nije. a joj miče se. tako da sam na ničemu.
Matea, svaka čast na odluci. Mora da je posebna stvar saznati na porodu. Ja ipak malo više načinjen ovoj praktičnijoj opciji. Želim i stariju kćer pripremit na spol a i nabavka je znatno lakša jer baš i nema previše unisex stvari za kupnju... držim ti fige da izdrži do kraja u neznanju
Muče li koju od vas grčevi u nogama. Mene su počeli strahovito hvatat po noći. Uzela sam magnezij u apoteci i pomaže. Sad čekam idući pregled da mi dr kaže koliko dugo ga smijem uzimat
Mozes magnezij uzimat 1 tabletu dnevno to je cak preporucena doza ja pijen vec 2 miseca i radi grceva u nogama, zatezanjima trbuha radi sirenja i kontrakcija. Al ti svakako pitaj...
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Sortiraj odgovore
Najstariji