Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina160
    27. Ožujak 2015. 13:53

Da se malo javimo  mi do sad nismo znali spol, bebica nam preživahna  no sad smo u 25 tjednu i rekla nam gin da je definitivno curica  idući pregled nam je 14.4. pa pošto nismo znali do sad nekako imamo sumnje pa dvaput je dvaput, čekamo da nam ponovi pa shopping .. 

što se tiče trbice, skužila sam da mi se stvrdne ako pretjeram s naporom, tako da u zadnje vrijeme izbjegavam se naprezati iako mislim mogu ja sve.. 

što se tiče kolica mi se odlučili naručiti iz Mađarske, povoljna, kvalitetna, brdo preporuka imamo, brdo boja i uzoraka za izabrati, dobije se i navlake za zimu, kišu i za komarce.. imaju svoju facebook stranicu, u roku 3 dana dođu i plaća se pouzećem 
    www.facebook.com/pages/Dje%C4%8Dja-Kolica/237935569712748?fref=ts

11.7. <3 can't wait :)

Mary36
    27. Ožujak 2015. 15:04

Baby1 uopče nisam do sada vidjela da ti ipak nosiš dečka! Baš se sječam da smo komentirale kako smo blizu i obje nosimo cure. Nadam se da moja ne bude dečko jer sam svu rozu robicu pokupovala, a i ime smo se jedva dogovorili za curicu...sad da je dečko ne znam kako bi se na to navikla. Iako meni je i dr u Petrovoj potvrdila da je sigurno cura, tak da valjda je...

Baby1
    27. Ožujak 2015. 15:37

Pa eto, kod nas izgleda ipak dečko. Prošli mjesec rekla je da je cura, a sad dečko 

Mary36
    27. Ožujak 2015. 15:41

Ha, ha, kako nas zeznu bebaći...bitno da se nisi dala kao ja u kupovanje roze, ljubičaste robice s mačkicama i slično  Još sam čak i iznad krevetića naslikala na zidu winnei the pooha sa ljubičastim balonom! Baš bi sad bila komedija da nije curica 

Baby1
    27. Ožujak 2015. 15:45

Nisam baš kupovala da, nekako mi to nije bilo sigurno još.Neka intuicija valjda jer sam ja od početka govorila da ćemo imati sina. Ali zato sam jučer dobila vreću odjeće za dečkića...  

CUUuu
    27. Ožujak 2015. 19:41

Cure a što ste kupile? Meni je to ljetno oblačenje još malo apstraktne.  Curka mi je bila zimska bebica i bilo mi je lako skombinirati robicu, a sad jedni kažu dugo, jedni kratko... nisam pametna. Mislim da ću za izlaz iz rodilišta duge hlače, čarape, bodi kratkih i jaknicu. Sve to najtanje što uspijem nać...

Mary36
    27. Ožujak 2015. 20:14

Ja sam uzela par manjih komada dužih, jer sam čitala da bebice treba toplije obuć prva dva tjedna, tj. duge rukaviće. Za dalje imam uglavnom kratko, isto možda nekoliko dugih bodića. Pošto mi je prva beba pokušala sam se kontrolirati jer mislim da ću ionako imati vremena još nešto kupiti ako ovo ne bude dovoljno . Već sam sada puno toga dobila, a računam da ću dobiti i kad se rodi.

Gricko3
    27. Ožujak 2015. 20:17

Ja cu svoju u bodyu dugih rukava i pamucni kombinezon bez rukava sa zatvorenim stopicama. I za svaki slucaj bi ponila jedne tanke gace sa stopalima ako kazu da ce joj bit vruce.  A kupujen i duge i kratke rukave 56 i 62 za svaki broj 2,3 body kratkih i dugih i iman 3 gaca, 1 pamucne i 2 tanjih. I taj jedan kombinezon za izlazak i kupit cu jos jedan 62 br kombinezon. I to je to. I iman jos sta smo dobili noseno.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Filotea
    27. Ožujak 2015. 21:14

Ja isto planiram svoju obuc u body dugih rukava i taj kombinezon sa zatvorenim stopalima. Jos nisam krenula nista kupovat ali mislila sam uzet par dugih i vise kratkih rukava. Svi mi govore da je bolje uzet mozda dvije tri stvari 56 a sve ostalo 62. Dobili smo dosta robice,jos cemo dobit tako da ne planiram nesto previse kupovat. Ali ipak cu joj kupit nesto novo da ima :) 
    Kad planirate prat robicu i spremat te sitnice?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.