@ Beba Kao što si i sama napisala sve mjere su ti unutar tjedan dana što znači zapravo savršene mjere. Sad kad na to još dodaš i moguća odstupanja od stvarnih mjera jer se mjeri ultrazvukom a mjere su u milimetrima. .. nema mjesta brizi ni panici. Uživaj i ne nerviraj sebe i bebicu

ne znam što mi je, ali stvarno paničarim. pa i ja se mislim pa nije pola milimetra problem, a u ostalom možda je stvarno čovjek malo falio u izračunu-jer inače ni usna, ni nos, ni glava, ni vrat, ni kralježnica ne daj biože ne upućuje na problem.
mjereno je isto na 2D UZV i stvarno bebica je full aktivna. stalno se micalo i okrenulo je guzu pa možda i to utjecalo na teže hvatanje slike bedrene kosti.
Moja nikad ne odgovara mjerama za tocno taj tjedan i dan i nikad mi niko nije reka da je problem i bila san na 4D kod privatnika i on mi takoder nista nije reka nego da je sve super i opet kad san dosla kuci sam gledala na internetu i opet se nije poklapalo sa tocno tim danima
Meni je uvik tjedan dana u kasnjenju, ali imam neredovite cikluse pa pretpostavljam da je to zbog kasnije ovulacije. Dok doktorica kaze da je ok, necu razbijati glavu. Probala sam prokljuviti te mjere pa sam samo razbijala glavu i zakljucila da ionako nemogu nista napravit. Kako bog da bice.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
cure ma sve će biti dobro. mislim da je isto to ok. pa nije odstupanje od 3 tjedna pa zar ne.
vidiš što panika učini. sorry ako sam gnjavila.
Meni doktor ni ne govori mjere, niti ja pitam. Samo kaže da je sve savršeno i meni je to dovoljno. Iako bi te mjere s uzv uzela s rezervom. Pa odstupanje od par mm ništa ne znači. Niti se može odrediti točan datum začeća, pa onda je i beba koji dan manja - veća. Vjerujem da i visina roditelja ima veze? Mislim, viši roditelji - veća beba? Sjećam se malene od kolegice koja je dosta niska (a i muž je nizak), to je takva pikulica bila! I sad je puno manja od vršnjaka. Dok je od jednih prijatelja koji su dosta visoki curka rođena velika, a i sad je visoka
Beba, ništa ne brini, sve je ok!
I još da se pohvalim! Kupili smo danas kolica i baš su super!
Meni doktor ni ne govori mjere, niti ja pitam. Samo kaže da je sve savršeno i meni je to dovoljno. Iako bi te mjere s uzv uzela s rezervom. Pa odstupanje od par mm ništa ne znači. Niti se može odrediti točan datum začeća, pa onda je i beba koji dan manja - veća. Vjerujem da i visina roditelja ima veze? Mislim, viši roditelji - veća beba? Sjećam se malene od kolegice koja je dosta niska (a i muž je nizak), to je takva pikulica bila! I sad je puno manja od vršnjaka. Dok je od jednih prijatelja koji su dosta visoki curka rođena velika, a i sad je visoka
Beba, ništa ne brini, sve je ok!
I još da se pohvalim! Kupili smo danas kolica i baš su super!
Koja kolica ste uzeli?

Cure, jel se vama čini da bebe nisu svaki dan jednako aktivne? Moj ima dana kad ne prestaje ludovati, a ima dana kad se jedva javi, i to navečer. Ujutro se uglavnom slabo javi, valjda nije baš jutarnji tip. Kao i ja. Profunkcioniram tek poslije 10, a on oko 12.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji