Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CUUuu
    20. Ožujak 2015. 14:22

@ Beba Kao što si i sama napisala sve mjere su ti unutar tjedan dana što znači zapravo savršene mjere. Sad kad na to još dodaš i moguća odstupanja od stvarnih mjera jer se mjeri ultrazvukom a mjere su u milimetrima. .. nema mjesta brizi ni panici. Uživaj i ne nerviraj sebe i bebicu

• Beba16
    20. Ožujak 2015. 14:40

ne znam što mi je, ali stvarno paničarim. pa i ja se mislim pa nije pola milimetra problem, a u ostalom možda je stvarno čovjek malo falio u izračunu-jer inače ni usna, ni nos, ni glava, ni vrat, ni kralježnica ne daj biože ne upućuje na problem.

• Beba16
    20. Ožujak 2015. 14:42

mjereno je isto na 2D UZV i stvarno bebica je full aktivna. stalno se micalo i okrenulo je guzu pa možda i to utjecalo na teže hvatanje slike bedrene kosti.

Gricko3
    20. Ožujak 2015. 14:55

Moja nikad ne odgovara mjerama za tocno taj tjedan i dan i nikad mi niko nije reka da je problem i bila san na 4D kod privatnika i on mi takoder nista nije reka nego da je sve super i opet kad san dosla kuci sam gledala na internetu i opet se nije poklapalo sa tocno tim danima

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• Beba16
    20. Ožujak 2015. 20:19

cure ma sve će biti dobro. mislim da je isto to ok. pa nije odstupanje od 3 tjedna pa zar ne.
    vidiš što panika učini. sorry ako sam gnjavila.

Gricko3
    20. Ožujak 2015. 21:35

pa zato smo tuu :) sve je to super 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

bobica9
    21. Ožujak 2015. 19:37

Meni doktor ni ne govori mjere, niti ja pitam. Samo kaže da je sve savršeno i meni je to dovoljno. Iako bi te mjere s uzv uzela s rezervom. Pa odstupanje od par mm ništa ne znači. Niti se može odrediti točan datum začeća, pa onda je i beba koji dan manja - veća. Vjerujem da i visina roditelja ima veze? Mislim, viši roditelji - veća beba? Sjećam se malene od kolegice koja je dosta niska (a i muž je nizak), to je takva pikulica bila! I sad je puno manja od vršnjaka. Dok je od jednih prijatelja koji su dosta visoki curka rođena velika, a i sad je visoka
    Beba, ništa ne brini, sve je ok!

I još da se pohvalim! Kupili smo danas kolica i baš su super!

bobica9
    22. Ožujak 2015. 13:18

Cure, jel se vama čini da bebe nisu svaki dan jednako aktivne? Moj ima dana kad ne prestaje ludovati, a ima dana kad se jedva javi, i to navečer. Ujutro se uglavnom slabo javi, valjda nije baš jutarnji tip. Kao i ja. Profunkcioniram tek poslije 10, a on oko 12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.