Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bobica9
    25. Ožujak 2015. 11:45

Meni je prošli puta rekao 95% da je dečko, ali mali je imao raširene nogice i uopće se nije skrivao.
    Planiram poslije Uskrsa na 4d pa ću onda valjda biti 100% sigurna. Već ću biti 23 tt.

Lollypop
    25. Ožujak 2015. 14:42

Mene uzasno trtica boli...pogotovo kad sam aktivna ujutro, npr do rucka. Onda rucam i malo se idem odmorit i to je to, nemogu se dici vise! I po noci se okretat..ajme...sto tek dolazi...
    Mene muci spavanje, na ledima mi najvise pase ali kao nije dobro za bebu, na desnom boku nemogu jer me uho boli, na drobu nemogu...dakle ostaje mi samo lijevi bok a onda se ukocim :/ budem sav zategnula ujutro kad se probudim, sve me boli...

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Mary36
    25. Ožujak 2015. 14:59

Ja sam se prije par tjedana jako ukočila, nisam mogla stat na lijevu nogu. Na nekom forumu sam našla savjet od jedne cure da svaki dan treba stojeći kružiti bokovima u jednu i drugu stranu najmanje 5 minuta. U početku mi je bilo to jako bolno raditi, ali nakon tri dana je bol prošla i puno se bolje osjećam od kad tako vrtim. Ko da se nekako sve posloži na mjesto od te vježbe, a prije sam imala osjećaj da se sve pošeremetilo. Tako da toplo preporučam vrtenje kukovima!

Baby1
    25. Ožujak 2015. 15:18

Vidiš ja uopće ne mogu na trbuhu spavati, samo na boku, lijevom ili desnom svejedno. Na trbuhu ako sam, onda me sve boli i pritišće.... Probat ću ovo s vrtenjem kukova! 

CUUuu
    25. Ožujak 2015. 17:55

Meni je isto moj doktor rekao 90% muško u 15. Tjednu pa 90% žensko u 19.tjednu. sad čekam 3 d iza Uskrsa ali bez krupnog plana međunožja ne kupujem ni rozo ni plavo

iva.lu
    26. Ožujak 2015. 07:15

I mene zna bolit zdjelica ponekad kao da bum se rastavila i onda kad se dizem imam osjecaj ko da svaki kuk ide na svoju stranu...ali znam da je to meni od sjedenja...na poslu cijeli dan sjedim tu i tamo se dignem  i protegnem...a pupak se valjda siri nemam drugog objasnjenja...ali peckaaaaa...

...molim Te za malo sreće....

matteeaa
    26. Ožujak 2015. 13:12

Pozdrav svima. Evo da vam se pridružim! Čekamo prvu bebicu 30.07.2015.

Baby1
    26. Ožujak 2015. 13:21

Lijepo!  Dobro nam došla, matteeaa! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.