Evo da se javim. Jučer sam bila na pregledu 19+5. Nije bilo mog doktora nego neki na zamjeni. I sve je u redu. Moje doktor je rekao na prošlom pregledu 90% muško, a ovaj jučer mi kaže 90% žensko. Pa sad ti budi pametan. 10.4. Me naručio na 3d. valjda će onda vidit...
Ja bila napokon kod doktora...kaze sve je u redu! Samo moram pit 2.5 l vode dnevno sto mi se cini nemoguca misija inace, vidjeli smo malog pisonju i da, definitivno je decko!
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Super cure! Baš mi je drago zbog vas i bebica.
Lollypop, zašto moraš piti 2.5 l vode?
Lolly, jesi li probala s brusnicom? Ja sam uz pomoć brusnice nalaz urina s mnogo bakterija dovela do rijetke bakterije... a to je o.k.
Žene, pomagajte. Ja sam možda paranoična, ali me nešto muči. Ne znam koliko je
to loše.... E ovako. Prošli tjedan sam bila na pregledu - tad sam bila 19+1 i išla sam u bolnicu na pregled, znači nije moj ginekolog i izmjerio mi je slijedeće mjere bebe:
BPD 44mm - to se odnosi na 19+2 tjedan, AC 137mm - to se odnosi na 19+1 tjedan i FL 27,6mm - to se odnosi na 18+3 tjedan. Mene zabrinjava ova mjera za bedrenu kost, odnosno FL. Gledala sam mjere na stranici od poliklinike Harni i za 19+0 tjedana mjera FL je 28mm. Što znači da je manja za ni ti pola milimetra. Je li to možda problem ili? Nedaj bože da je problem. Što mislite?
@ Beba Kao što si i sama napisala sve mjere su ti unutar tjedan dana što znači zapravo savršene mjere. Sad kad na to još dodaš i moguća odstupanja od stvarnih mjera jer se mjeri ultrazvukom a mjere su u milimetrima. .. nema mjesta brizi ni panici. Uživaj i ne nerviraj sebe i bebicu
Sortiraj odgovore
Najstariji