Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bobica9
    11. Ožujak 2015. 11:02

Mi bi mogli već poslije Uskrsa na 4d. Na pregled sam naručena tek 21.4. pa bi mi ovo bilo fora da vidimo bebaća da baš ne poludim do tada.

Veri
    11. Ožujak 2015. 11:24

Vjerujem ti. Cure jeli moguće da sam sinoć osjetila bebicu kako se miče. Ja sam sada 14+4 tj?

Beba16
    11. Ožujak 2015. 13:54

Veri

Vjerujem ti. Cure jeli moguće da sam sinoć osjetila bebicu kako se miče. Ja sam sada 14+4 tj?

Pretpostavljam da nisu jaki udarci, više nešto lagano. A da nisu možda rad crijeva? Ma sve ti je to individualno i zavisi od žene do žene, od bebe i slično.

bobica9
    11. Ožujak 2015. 12:39

Ne znam, možda i je moguće. Ja sam osjetila negdje sa 16 tt. I to mi se činilo rano, ali nismo sve iste. Moj malac je danas baš miran. Sretnija sam kad me malo lupne...

Veri
    11. Ožujak 2015. 13:00

Skroz lagano lupkanje kad sam stavila ruku na stomak. 😃

• Beba16
    11. Ožujak 2015. 13:54

Hvala na dobrodošlici!
    Pozdrav svima.

Je li možda znate kako se stavlja stiker?

bobica9
    11. Ožujak 2015. 14:29

Beba

Hvala na dobrodošlici!
    Pozdrav svima.

Je li možda znate kako se stavlja stiker?

Imaš napisano na podforumu Opća brbljaonica str. 584. Klikni na neki naš stiker pa će se prebaciti na lilypie.

Iris Maleš
    11. Ožujak 2015. 13:56

pozdrav mame i buduće mame :)
    znam da se ovo moje pitanje ne uklapa u temu, ali zanima me da li je neka od vas upotrebljavala koloidnu srebrenu vodu u trudnoći? čitam po ostalim forumima, sva iskustva su pozitivna, ali me zanima da li je to dobro u trudnoći, pa ako imate slična iskustva bila bih vam zahvalna na komentarima :)

u 22.tjednu smo, i tek je sad beba počela izvoditi akrobacije po trbuhu, lupanje je počelo

Veri
    11. Ožujak 2015. 14:21

Pitam prvo mi je pa neznam.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI