Joj, a mene neku večer lupao po mjehuru i baš me bolilo. Hodala, ležala na jednom boku pa na drugom, pa na leđima, ali ništa. Dok nije završio s treningom nije bilo pomoći.
Mene taj moj mjehur što dalje sve više zeza, stalno imam osjećaj da moram, a kad sjednem na wc izađe tri kapi. I tak kroz cijeli dan. Imam osjećaj da mi nekad beba sjedi baš na njemu, da me boli. A po noći sad idem jednom, dok na početku trudnoće sam išla svaka dva sata. Na leđima ne mogu ni ležat nit pokušavam više jer mi je tek onda pritisak... Ali šta ćemo, pregurat ćemo mi to sve za naše bebice!
Joj cure kod mene baš obrnuto. U prvoj trudnoći me sve to brinulo a sad me ništa ne brine, baš sam smirena...
Ja jedva čekam da krenu akrobacije. To su slatke muke ❤ ja sam inače bila velika spavalica a već sada se budim po noći a što će tek bit kad krenu akrobacije
Meni se hvala Bogu jos nije desilo da se umirila. Ako se i umiri to je na jedan sat cak se ponekad pitam jel spava ovo djete ikad a za mjehur iman osjecaj nekad da mi nogicama kopa po njemu totalno glup osjecaj mi bude. Ali nekaa veselim se svemu :D
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Meni se javlja samo noću, kada se smirim onda osjetim neko meškoljenje u trbuhu iako bi to mogla biti i moja crijeva.
Nisam još nabavila bananu, stalno tražim po dućanima, ali ili nemaju ili mi se ne sviđaju. Mislim da ću na kraju naručiti onu od Malog anđela. Ja se uvijek znojim po noći tako da nisam primjetila neku razliku. Ali mi je stalno vruće, preko dana stalno otvaram prozore i smanjujem radijatore.
Pa meni je po danu ajde nekako, možda se malo više znojim, ali nisam primjetila nešto posebno, ali po noći zato sve nadoknadim...
Sortiraj odgovore
Najstariji