Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CUUuu
    10. Ožujak 2015. 17:35

Meni je super keune protiv peruti - mild.

• Tinna29
    10. Ožujak 2015. 18:41

Sada koristim neki običan šampon od kamilice jer sam ranije koristila samo šampone protiv prhuti, kao h&s i syoss protiv prhuti . Bila sam danas kod doktorice, nije utvrdila razlog, prepisala mi je otopinu za kožu Elocom. Nadam se da će pomoći.

Veri
    10. Ožujak 2015. 19:03

Nadam se da će ti pomoći. Mogu će je da je to i od ludovanja hormona.

• Beba16
    11. Ožujak 2015. 08:35

Pozdrav,
    nova sam na forumu.
    Moja beba stiže 02.08. pa se pridružujemo svim ljetnim bebama.

Filotea
    11. Ožujak 2015. 09:24

Dobrodošla Beba

Bublica123
    11. Ožujak 2015. 09:32

ej mame...eto da vam se malo i mi javimo...super smo...rastemo i mami raste trubuh...s kilama nemamo problem, za sad...šaljem vam svima puse 

bobica9
    11. Ožujak 2015. 10:25

Hej, pikica! I mi se pridružujemo pozdravima!
    Napokon smo počeli sa shoppingom. Što bi možda išlo i brže da ja ne plačem kad vidim tu slatku malu robicu... Ako niste bile, preporučam odlazak u Baby center, imaju dosta toga na akciji. Nama su se jedna kolica jako svidjela i mislim da ćemo ih i kupiti. Ženskica je bila jako ljubazna, sve je pokazala i još je mm sve rastavio i sastavio. Već se vidim u šetnji!

Veri
    11. Ožujak 2015. 10:44

Joooj i ja bi u šoping. Ja jedva crkam peti mjesec da idem na 4d i da kupujemo stvari za našu malu mrvicu. ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.