Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinna29
    09. Ožujak 2015. 18:10

Pozdrav svima, već dva tjedna me užasno svrbi vlasište. Prije trudnoće sam imala problem s prhuti, sad nije toliko izražena prhut no izluđuje me svrbež, pogotovo vrat. Jeste li se kada susrele s takvim problemom? Pretpostavila sam da je nešto povezano s hormonima. Uzimam Prenatal od NW i magnezij od NW. Možda nuspojava?Nisu u pitanju uši. Inače sam u 20. tjednu.

Lollypop
    10. Ožujak 2015. 14:20

H&s sampon je cisti otrov za tjeme, nemoj to koristiti! 
    Za perut je najbolje kombinirati 2 sampona: 1 apotekarski za lijecenje peruti (ili od loccitanea na bazi 5 etericnih ulja, odlican ali skup) i 1 laganiji koji ne nadrazuje tjeme npr. od lipe ili kamilice neki. Pa izmjenjivati.
    Samponi iz ljekarne ili ovaj loccitaneov su skupi, ali dosta traju jer ih koristis samo po potrebi.
    Ja sam sad uzela neki od koprive u bio&bio ducanu za 50kn cisto da probam. Nisam imala duuugo problema sa peruti, a sad mi se malo vratila.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.