Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bobica9
    05. Veljača 2015. 22:50

Joj, Lollypop, drži se! I ja sam imala virozu prije tri tjedna. Srećom, brzo je prošlo... Možda ti bude bolje do sutra pa ipak vidiš bebu!

Filotea
    06. Veljača 2015. 09:37

Ako bude decko bit ce Luka,ako bude curica onda Marta. To nam je za sad izbor,a mozda se do kraja i predomislimo ali nekako sumnjam

lilili77
    06. Veljača 2015. 09:47

Cure moje..pozdrav i od mene...nešto me mučiiii pa da podijelim s vama...16tt smo i ja imam bolove dolje znači ne stomak, ne donji dio stomaka nego baš dolje..ako me shvačate.. to sad traje već oko 2 tjedna i nije za neizdržat i nije mi ništa kada ležim ali kada trebam dignut nogu ili recimo kad hoću prekrižit noge katastrofa..recimo oblačenje hlača..skoro pa nemoguća misija.. jel netko imao slučaj s time?što raditi?!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.