Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bobica9
    05. Veljača 2015. 22:50

Joj, Lollypop, drži se! I ja sam imala virozu prije tri tjedna. Srećom, brzo je prošlo... Možda ti bude bolje do sutra pa ipak vidiš bebu!

Lollypop
    06. Veljača 2015. 07:57

bobica

Joj, Lollypop, drži se! I ja sam imala virozu prije tri tjedna. Srećom, brzo je prošlo… Možda ti bude bolje do sutra pa ipak vidiš bebu!

Bolje mi je! Sreca da sam kupila rehidromiks prije 2 dana! Spas!! Zvala sam 112 izmedu povracanja i rekla mi je doktorica da je to "infuzija na zlicu" i da uzimam to na zlicicu i ako mi ne bude bolje da idem drito u bolnicu na infuziju. Strah me te bolnice, tamo su tek bolestine..a znala sam da ce me slati tamo zbog trudnoce ako se zarazim. 

Tako da sam to nocas "lizala", smanjilo mi je mucnine malo i onda su prestale, nazalost proljev je jos tu ali to mi nije toliko strasno jer sam kod povracanja imala osjecaj da mi se bebica grci pa mi je jos gore bilo :'(( sad se samo nalivati vodom i cajem dok virusi ne odu prirodnim putem u more :D

pregled cu otkazati danas, slaba sam previse za ici, prebacit cu ga za slijedeci tjedan :(

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Filotea
    06. Veljača 2015. 09:37

Ako bude decko bit ce Luka,ako bude curica onda Marta. To nam je za sad izbor,a mozda se do kraja i predomislimo ali nekako sumnjam

lilili77
    06. Veljača 2015. 09:47

Cure moje..pozdrav i od mene...nešto me mučiiii pa da podijelim s vama...16tt smo i ja imam bolove dolje znači ne stomak, ne donji dio stomaka nego baš dolje..ako me shvačate.. to sad traje već oko 2 tjedna i nije za neizdržat i nije mi ništa kada ležim ali kada trebam dignut nogu ili recimo kad hoću prekrižit noge katastrofa..recimo oblačenje hlača..skoro pa nemoguća misija.. jel netko imao slučaj s time?što raditi?!

Filotea
    06. Veljača 2015. 10:28

lilili77

Cure moje..pozdrav i od mene…nešto me mučiiii pa da podijelim s vama…16tt smo i ja imam bolove dolje znači ne stomak, ne donji dio stomaka nego baš dolje..ako me shvačate.. to sad traje već oko 2 tjedna i nije za neizdržat i nije mi ništa kada ležim ali kada trebam dignut nogu ili recimo kad hoću prekrižit noge katastrofa..recimo oblačenje hlača..skoro pa nemoguća misija.. jel netko imao slučaj s time?što raditi?!

Ee isto tako ti je i meni vec par tjedana. Nedaj Boze dignut nogu ili nesto slicno. Mene samo tako boli lijeva strana,i kad se moram oblaciti moram obavezno sjesti i sve obaviti sjedecki jer inace boli,ovako bar manje boli. Jedan dan se nisam mogla ustati kako je to bolilo. Sad manje boli ali zna me bas uhvatiti da se ne mogu pomaknuti. Meni je moj ginekolog reko da se vjerojatno to sve siri pa da zato boli.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI