Lollypop drago mi je da je bar malo bolje :)
I mi smo imalo svakakvih prijedloga za imena haha iako smo mi imena smisli i prije nego sta je trudnoca iti bila i planu.
Cura ce se zvat Naomi.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
lilili, i mene je bolilo s desne strane, 7 dana, a jedan se nisam mogla skoroni ustat od boli, urinokultura je bila sterilna, pa mi je dr. ipak propisao antibiotik širokog spektra za svaki slučaj, i nakon 2 dana uzimanja bol je prestala, tako da ima bit da je bila neka upala u trbuhu......izvadite CRP iz krvi, on je najbolji pokazatelj

baby1, mislim da si negdi pogriješila s tickerom jer meni je termin 19.06. a 21tt sam trudna, a tebi 28.06. i isto si 21tt
baby1, mislim da si negdi pogriješila s tickerom jer meni je termin 19.06. a 21tt sam trudna, a tebi 28.06. i isto si 21tt
Pa ne znam... meni je termin 26.6. i kad sam ga pravila upisala sam taj datum, samo mi je izbacilo tako...Evo idem provjerit!

Evo, napravila sam ponovo i sad je ok.
nama je jedan dan razlike mi imamo termin 27.06...a voljeli bi doći na tatin imendan 29.06. petrovo

izgleda da će i biti dečkić no provjerit ćemo još na idućim pregledima, beba je veoma živahna pa nam nije lako,ali neka..ima vremena za saznati spol :)
Ako bude dečkić zvat će se Matej, a za curicu smo mislili Lorena ili Morena :)
izgleda da će i biti dečkić no provjerit ćemo još na idućim pregledima, beba je veoma živahna pa nam nije lako,ali neka..ima vremena za saznati spol :)
Ako bude dečkić zvat će se Matej, a za curicu smo mislili Lorena ili Morena :)
nama je Matej u top tri...sad nam je aktualan Pavel

11.7. <3 can't wait :)
Bobica, ja kontroliram štitnjaču. Imam već godinama probleme sa štitnjačom, uzimam terapiju. Kakve nalaze čekaš tak dugo?? Ja vadim TSH, T3, T4 i uvijek budu gotovi drugi dan!
Kad sam vadila hormone u domu zdravlja, i meni su uvijek nalazi bili gotovi drugi dan, ali su me sad poslali na rebro i čekaju se nalazi 3 tj.! Mislim da ću na kraju ipak privatniku...
A giniću idem svaka 4 tj, i svaki put mi radi uzv, samo nemam niti jednu sliku. Slijedeći put ću ga pitati...

Gricko, veeeliki lajk za ime Naomi! ;)
I ja bi, al nikako mi ne odgovara uz ime starijeg sina! :)
Gricko, veeeliki lajk za ime Naomi! ;)
I ja bi, al nikako mi ne odgovara uz ime starijeg sina! :)
haha hvala :)
dragi je zelia kcer pa je on i bira ime a ja sam prezadovoljna.
Svida nam se i Nikol al od prijateljice mala mi se tako zove.
I ja sam komentirala dragom da kako ce nam kcer imat lijepo moderno ime i da ne ide uz moje Marija haha

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji