Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    07. Veljača 2015. 14:19

Ako možeš promjeni ginekologa...Ja sam bila u sličnoj situaciji, moja gin je bila toliko loša i ordinacija joj je bila poprilično nehigijenska da sam odlučila otići privatno na prva dva pregleda. U međuvremenu sam pronašla super socijalnu gin kod koje sam se prebacila. Odlična je, jako temeljita, svaki puta sam unutra oko pola sata i sve mi objasni, a ordinacija kao kod privatnika.

Lollypop
    07. Veljača 2015. 14:25

Ja bome nebi bila sretna da mi je ginekologica hladna, pogotovo sa prvim djetetom. Razlog zasto i idem privatno je taj da imam osjecaj da sam povezanija sa njom, kao da nisam jedna od 1000  (jesam, ali nemam takav osjecaj), da je mogu dobiti na telefon kad god hocu (tj.sestru, ali i to je dosta) i da odgovara na moja pitanja. 
    Uzv radim svaka 3-4 tjedna, i pritom svaki put dobijem par slicica. Na zadnjem uzv-u sam dobila 3 kom, beba ima vec svoj "book" 

Mozda je nekome to ok, ocito ima trudnica koje pristaju na to kad joj je takva praksa, pogotovo sto privatnik prilicno kosta, ali ja bi se raspitala koji je socijalni dobar i prebacila se tamo. Ima puno socijalnih doktora koji su izvrsni! Mislim da u prvoj trudnoci zasluzujes znati sve!

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Lollypop
    07. Veljača 2015. 14:27

I jos da je gruba...pih! Taman posla!

Inace, dobrodosla u klub ljetnih bebica :)

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Baby1
    07. Veljača 2015. 15:14

Za početak, Tinčica dobro nam došla! 
    Ja idem na pregled svaka 4 tj. i gledamo bebu na uzv svaki put i dobijem sličicu i to ne privatno, nego je soc. gin. A čula sam da ovdje kod nas u mjestu gin. ne gleda svaki put na uzv nego valjda 3 puta-u 10., 20. i 30. tj. što je meni jaaako premalo i čudno... Međutim, ja ne idem u mjestu kod gin. već putujem malo dalje. Mislim, koliko sam skužila-pojedinim ženama je to sasvim normalno... Meni je najnormalnije da me svaki put stavi na uzv jer ne znam kako bi izdržala da ne znam je li bebica dobro, jel joj srce kuca...pogotovo jer mi je prva trudnoća, ma i da je ne znam koja, a tome uostalom i služi uzv. Probaj se prebaciti kod nekog drugog ili idi privatno ako si u mogućnosti. Sretno! 

Baby1
    07. Veljača 2015. 15:19

A za spol...vjerujem da se može vidjeti. Blago tebi!  Ja sam u 20tt pa još uvijek ne znamo. Iskreno, ja mislim da je moja dr. vidjela, ali nije nam htjela reći, možda nije bila sigurna, šta ja znam...samo je rekla sljedeći put.

Tinka8
    07. Veljača 2015. 16:26

Ja isto idem svaki mjesec na pregled i moja doktorica mi uvijek napravi ultrazvuk. Inace obavezna su ta tri ultrazvuka u trudnoci i ako je trudnoca ok nema potrebe za vise...ali da se mene pita isla bih svaki tjedan samo da vidim kako mi je bebica!

• ivaaana
    08. Veljača 2015. 12:30

Bobica, možda si vadila i antitjela?

• ivaaana
    08. Veljača 2015. 12:34

Znam da pričaju da su štetni česti ultrazvuki, zbog zračenja. Postoje polemike oko toga. Navodno su ta tri uzv-a dovoljna.
    Mene moj ginekolog stavi na uzv svaka 4 tjedna, al na brzaka. Tolko da vidi dal je sve ok. Ne mjeri bebicu svaki put. U prošloj trudnoći je bilo isto tako, a mjeril je i detaljno gledal 3-4 x. Meni je to ok. Tolko da ju vidim, a opet da ju ne zrači previše. A slikicu mi printa na zahtjev.
    Al mislim oko 20 tjedna na 4D, to je krasna uspomena.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.