Hvala cure!
Meni je pregled tek 3.3. Tko će to dočekati... Ali onda bi već mogli vidjeti jel cura ili dečko.
Hvala cure!
Meni je pregled tek 3.3. Tko će to dočekati… Ali onda bi već mogli vidjeti jel cura ili dečko.
ooo da...mogli bi saznati spol, osim ako se bebica ne posrami doktora

Valjda neće... Koliko sam u početku bila kod njega, mislim da su već stari frendovi...

Ja nemogu docekat da se rodi i da idemo doma hahah. Jedva cekan taj 7 mjesec :)
Ja nemogu docekat da se rodi i da idemo doma hahah. Jedva cekan taj 7 mjesec :)
I ja jako sam nestrpljiva!

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
oko izlaska iz bolnice mislila sam kratki bodić,čarapice, i možda kapica u pripravnosti; zaista se ne opterečujem s tim.. no dekica će biti tu tako i ako bude žnj vrijeme, bit će dekica,u auto iz auta u kuću :) nama je termin 11.7... prošle godine se sjećam da nije baš bio ugodan 7 mjesec,kako smo krenuli eto 2 mjesec pa svuda snijeg pada,možda će i ove godine malo se to odužiti.. prošle godine je tek u 8 mjesecu,ajmo reći, krenulo ljeto..
11.7. <3 can't wait :)
ja danas obavila ogtt na vv. svi su tamo stvarno ljubazni i cak sam se dogovorila da mi posalju postom nalaze da netrebam dolaziti po njih. sinoc sam si sama mjerila secer 2 sata nakon vecere i bio mi je 4.1 pa se nadam da ce biti ovi nalazi ok.
vidim da pricate o oblacenju bebice za izlazak, moj fran je roden 25.06.2013. i onda niaje bilo bas pre toplo. ja sam mu pripremila carapice, bodi na kratke rukave, hlacice, vestu i kapicu. dekica tanka je bila u pripravnosti. samo sto se fran rodio sa 56 cm i sestra ga je jedva obukloa u robicu i rekla cim dodem doma neka ga preobucem :D
sad mi je termin krajem 7.mj i planiram isto tako, neku trenirkicu tanku na duge rukave, kratki bodi, kapicu i dekicu. i carapice naravno.
ja danas obavila ogtt na vv. svi su tamo stvarno ljubazni i cak sam se dogovorila da mi posalju postom nalaze da netrebam dolaziti po njih. sinoc sam si sama mjerila secer 2 sata nakon vecere i bio mi je 4.1 pa se nadam da ce biti ovi nalazi ok.
vidim da pricate o oblacenju bebice za izlazak, moj fran je roden 25.06.2013. i onda niaje bilo bas pre toplo. ja sam mu pripremila carapice, bodi na kratke rukave, hlacice, vestu i kapicu. dekica tanka je bila u pripravnosti. samo sto se fran rodio sa 56 cm i sestra ga je jedva obukloa u robicu i rekla cim dodem doma neka ga preobucem :D
sad mi je termin krajem 7.mj i planiram isto tako, neku trenirkicu tanku na duge rukave, kratki bodi, kapicu i dekicu. i carapice naravno.
Eh, ovo mi je puno pomoglo saabby! Meni je termin 26.6. i premišljam se bi li kratko, dugo ili kako... Mislila sam kratki bodi, majičicu tanku dugi rukav i pamučni kombinezon-onaj bez rukava (na tregere) i kapicu, a dekicu pripraviti. Ili bodi dugi rukav i kombinezon i kapicu. Vidjet ćemo kako će biti vrijeme. Prošlo ljeto je bilo hladno skoro skroz. Šta mislite, jel to previše odjeće?? A mislim ionako ćemo samo iz bolnice u auto, iz auta doma...

na bit će ok sećerko...javi obavezno nalaze...mogli bi jako brzo stići...ja nosila profile u 8 ujutro i u 9 već dobila nalaze na mail...ostala u šoku...samo da to ogtt bude dobar da e moras ko ja svaki mjesec radit te profile...al kad se i na to navikneš, nije problem

Ja još nisam ništa kupila za bebicu. Nekako si mislim da ima vremena. Imam popis stvari koje planiramo kupiti (cijelu sobu našla u Ikei ), pomalo gledamo i kolica. A s robicom bi ipak pričekala dok ne saznamo spol, a do onda će već dobiti i ljetnu robicu. Osim ako se bebač ne misli igrati skrivača...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji