Hvala cure!
Meni je pregled tek 3.3. Tko će to dočekati... Ali onda bi već mogli vidjeti jel cura ili dečko.
Valjda neće... Koliko sam u početku bila kod njega, mislim da su već stari frendovi...
Ja nemogu docekat da se rodi i da idemo doma hahah. Jedva cekan taj 7 mjesec :)
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
oko izlaska iz bolnice mislila sam kratki bodić,čarapice, i možda kapica u pripravnosti; zaista se ne opterečujem s tim.. no dekica će biti tu tako i ako bude žnj vrijeme, bit će dekica,u auto iz auta u kuću :) nama je termin 11.7... prošle godine se sjećam da nije baš bio ugodan 7 mjesec,kako smo krenuli eto 2 mjesec pa svuda snijeg pada,možda će i ove godine malo se to odužiti.. prošle godine je tek u 8 mjesecu,ajmo reći, krenulo ljeto..
11.7. <3 can't wait :)
ja danas obavila ogtt na vv. svi su tamo stvarno ljubazni i cak sam se dogovorila da mi posalju postom nalaze da netrebam dolaziti po njih. sinoc sam si sama mjerila secer 2 sata nakon vecere i bio mi je 4.1 pa se nadam da ce biti ovi nalazi ok.
vidim da pricate o oblacenju bebice za izlazak, moj fran je roden 25.06.2013. i onda niaje bilo bas pre toplo. ja sam mu pripremila carapice, bodi na kratke rukave, hlacice, vestu i kapicu. dekica tanka je bila u pripravnosti. samo sto se fran rodio sa 56 cm i sestra ga je jedva obukloa u robicu i rekla cim dodem doma neka ga preobucem :D
sad mi je termin krajem 7.mj i planiram isto tako, neku trenirkicu tanku na duge rukave, kratki bodi, kapicu i dekicu. i carapice naravno.
Ja još nisam ništa kupila za bebicu. Nekako si mislim da ima vremena. Imam popis stvari koje planiramo kupiti (cijelu sobu našla u Ikei ), pomalo gledamo i kolica. A s robicom bi ipak pričekala dok ne saznamo spol, a do onda će već dobiti i ljetnu robicu. Osim ako se bebač ne misli igrati skrivača...
Sortiraj odgovore
Najstariji