Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bobica9
    05. Veljača 2015. 13:18

Hvala cure!
    Meni je pregled tek 3.3. Tko će to dočekati... Ali onda bi već mogli vidjeti jel cura ili dečko.

Bublica123
    05. Veljača 2015. 13:20

bobica

Hvala cure!
    Meni je pregled tek 3.3. Tko će to dočekati… Ali onda bi već mogli vidjeti jel cura ili dečko.

ooo da...mogli bi saznati spol, osim ako se bebica ne posrami doktora

bobica9
    05. Veljača 2015. 13:24

Valjda neće... Koliko sam u početku bila kod njega, mislim da su već stari frendovi...

Gricko3
    05. Veljača 2015. 13:53

Ja nemogu docekat da se rodi i da idemo doma hahah. Jedva cekan taj 7 mjesec :)

Tinka8
    05. Veljača 2015. 15:08

Gricko

Ja nemogu docekat da se rodi i da idemo doma hahah. Jedva cekan taj 7 mjesec :)

I ja jako sam nestrpljiva!

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Tina160
    05. Veljača 2015. 13:59

oko izlaska iz bolnice mislila sam kratki bodić,čarapice, i možda kapica u pripravnosti; zaista se ne opterečujem s tim.. no dekica će biti tu tako i ako bude žnj vrijeme, bit će dekica,u auto iz auta u kuću :) nama je termin 11.7... prošle godine se sjećam da nije baš bio ugodan 7 mjesec,kako smo krenuli eto 2 mjesec pa svuda snijeg pada,možda će i ove godine malo se to odužiti.. prošle godine je tek u 8 mjesecu,ajmo reći, krenulo ljeto..

11.7. <3 can't wait :)

saabby
    05. Veljača 2015. 15:42

ja danas obavila ogtt na vv. svi su tamo stvarno ljubazni i cak sam se dogovorila da mi posalju postom nalaze da netrebam dolaziti po njih. sinoc sam si sama mjerila secer 2 sata nakon vecere i bio mi je 4.1 pa se nadam da ce biti ovi nalazi ok.

vidim da pricate o oblacenju bebice za izlazak, moj fran je roden 25.06.2013. i onda niaje bilo bas pre toplo. ja sam mu pripremila carapice, bodi na kratke rukave, hlacice, vestu i kapicu. dekica tanka je bila u pripravnosti. samo sto se fran rodio sa 56 cm i sestra ga je jedva obukloa u robicu i rekla cim dodem doma neka ga preobucem :D

sad mi je termin krajem 7.mj i planiram isto tako, neku trenirkicu tanku na duge rukave, kratki bodi, kapicu i dekicu. i carapice naravno.

Baby1
    05. Veljača 2015. 17:36

saabby

ja danas obavila ogtt na vv. svi su tamo stvarno ljubazni i cak sam se dogovorila da mi posalju postom nalaze da netrebam dolaziti po njih. sinoc sam si sama mjerila secer 2 sata nakon vecere i bio mi je 4.1 pa se nadam da ce biti ovi nalazi ok.

vidim da pricate o oblacenju bebice za izlazak, moj fran je roden 25.06.2013. i onda niaje bilo bas pre toplo. ja sam mu pripremila carapice, bodi na kratke rukave, hlacice, vestu i kapicu. dekica tanka je bila u pripravnosti. samo sto se fran rodio sa 56 cm i sestra ga je jedva obukloa u robicu i rekla cim dodem doma neka ga preobucem :D

sad mi je termin krajem 7.mj i planiram isto tako, neku trenirkicu tanku na duge rukave, kratki bodi, kapicu i dekicu. i carapice naravno.

Eh, ovo mi je puno pomoglo saabby! Meni je termin 26.6. i premišljam se bi li kratko, dugo ili kako... Mislila sam kratki bodi, majičicu tanku dugi rukav i pamučni kombinezon-onaj bez rukava (na tregere) i kapicu, a dekicu pripraviti. Ili bodi dugi rukav i kombinezon i kapicu. Vidjet ćemo kako će biti vrijeme. Prošlo ljeto je bilo hladno skoro skroz. Šta mislite, jel to previše odjeće?? A mislim ionako ćemo samo iz bolnice u auto, iz auta doma... 

Bublica123
    05. Veljača 2015. 17:39

saabby

na bit će ok sećerko...javi obavezno nalaze...mogli bi jako brzo stići...ja nosila profile u 8 ujutro i u 9 već dobila nalaze na mail...ostala u šoku...samo da to ogtt bude dobar da e moras ko ja svaki mjesec radit te profile...al kad se i na to navikneš, nije problem

bobica9
    05. Veljača 2015. 15:57

Ja još nisam ništa kupila za bebicu. Nekako si mislim da ima vremena. Imam popis stvari koje planiramo kupiti (cijelu sobu našla u Ikei ), pomalo gledamo i kolica. A s robicom bi ipak pričekala dok ne saznamo spol, a do onda će već dobiti i ljetnu robicu. Osim ako se bebač ne misli igrati skrivača...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI