Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gricko3
    08. Veljača 2015. 15:27

Gledan ja sad sliku s ultrazvuka i vidim sve osim nosa i usporedivam s slikama s interneta iz istog tjedna i moje osim sto izgleda ka svemirac nema ni nos. i upisem ja na google i izbaci mi da kao kad nema nosne kosti da beba onda ima downov sindrom :O :O :O
    mene zanima jel moja ginekologica to uopce gledala?

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Lollypop
    08. Veljača 2015. 15:39

Slicicu od kojeg tjedna gricko?

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

cipelica
    08. Veljača 2015. 16:09

moj gin. je gledao nosnu kost kad i nuhalni nabor, u 12.tjednu

Gricko3
    08. Veljača 2015. 16:14

ovu sad od 18.tjedna
    a ja neman pojma jel moja to uopce ikad gledala

Lollypop
    08. Veljača 2015. 17:16

Meni nije spominjala nosnu kost, samo je rekla "nema nuhalnog nabora i to je dobro", ali pretpostavljam da takvo nesto niti jedan ozbiljan ginekolog nebi predvidio. Nadam se...

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Gricko3
    08. Veljača 2015. 17:20

Ma ja se samo nadan da je ona to gledala i da je sve u redu zato nista nije spomenia. Ma neznan sad se samo brinen radi slike s ultrazvuka bolje da mi je nije ni dala 

bobica9
    08. Veljača 2015. 17:33

Gricko, ne se brinuti! Ni ja nisam vidjela nosnu kost kad mi je pokazivao na ultrazvuku, samo je rekao da se vidi. Ne znam kako vi, ali meni da ne pokaže di je glavica a di su nogice samo bi gledala i čudila se...

Baby1
    08. Veljača 2015. 18:08

bobica

Gricko, ne se brinuti! Ni ja nisam vidjela nosnu kost kad mi je pokazivao na ultrazvuku, samo je rekao da se vidi. Ne znam kako vi, ali meni da ne pokaže di je glavica a di su nogice samo bi gledala i čudila se…

haha  tako i ja, da mi dr. sve detaljno ne objasni gdje je šta, ne bi ništa vidjela... i poslije gledam na slici i moram se baš jako potrudit da skužim...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI