Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gricko3
    08. Veljača 2015. 15:27

Gledan ja sad sliku s ultrazvuka i vidim sve osim nosa i usporedivam s slikama s interneta iz istog tjedna i moje osim sto izgleda ka svemirac nema ni nos. i upisem ja na google i izbaci mi da kao kad nema nosne kosti da beba onda ima downov sindrom :O :O :O
    mene zanima jel moja ginekologica to uopce gledala?

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Lollypop
    08. Veljača 2015. 15:39

Slicicu od kojeg tjedna gricko?

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

cipelica
    08. Veljača 2015. 16:09

moj gin. je gledao nosnu kost kad i nuhalni nabor, u 12.tjednu

Gricko3
    08. Veljača 2015. 16:14

ovu sad od 18.tjedna
    a ja neman pojma jel moja to uopce ikad gledala

Lollypop
    08. Veljača 2015. 17:16

Meni nije spominjala nosnu kost, samo je rekla "nema nuhalnog nabora i to je dobro", ali pretpostavljam da takvo nesto niti jedan ozbiljan ginekolog nebi predvidio. Nadam se...

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Gricko3
    08. Veljača 2015. 17:20

Ma ja se samo nadan da je ona to gledala i da je sve u redu zato nista nije spomenia. Ma neznan sad se samo brinen radi slike s ultrazvuka bolje da mi je nije ni dala 

bobica9
    08. Veljača 2015. 17:33

Gricko, ne se brinuti! Ni ja nisam vidjela nosnu kost kad mi je pokazivao na ultrazvuku, samo je rekao da se vidi. Ne znam kako vi, ali meni da ne pokaže di je glavica a di su nogice samo bi gledala i čudila se...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.