Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CUUuu
    05. Veljača 2015. 16:25

Super za vas koje već znate spol. Meni je pregled za 10 dana. Bit ću 16tt pa se nadam da bi mogla saznati.  O robici nisam još razmišljala, kad vidim spol znam ću mogu li išta iskoristit od svoje cure iako je ona bila zimska beba. Što se tiče izlaska iz rodilišta - ja sam moju iznijela u auto sjedalici - jaju. Tako mislim i ovaj put. Onda je samo u autu vežeš i spremni za put.

Tina160
    05. Veljača 2015. 17:01

Mi mislimo da je dečkić,no na idućem pregledu ćemo bolje vidjeti nadam se..sad smo u 17 tjednu

11.7. <3 can't wait :)

Tina160
    05. Veljača 2015. 17:03

a i dobili smo uputnicu za polikliniku za ultrazvuk na kbc rijeka, u 20.tjednu kad budemo; pa se i tomu veselim,imaju super ultrazvuk,pa da vidimo i s drugog stajališta

11.7. <3 can't wait :)

iva.lu
    05. Veljača 2015. 17:55

Vidim da se vec raspravlja o oblekici za van...uff... ja isto jedva cekam vidjet svoje zlato...jeeeedva cekam taj 7 mjesec...sto se tice izlaska bit ce u jajetu...nema sigurnijeg nacina...jer bebi nece nista biti tih 15min...ne daj boze da se nesto dogodi nevezana beba u autu postaje katapult...na sto se grozim...zato i jesu sjedalice napravljene...ali svatko ima svoje misljenje...ja nicije ne smatram losim niti uvjeravam u nesto...a oblekica bude vjerojatno slojevita..znaci pripremit cu nesto kratko s vesticom i hlačicama u slucaju losijeg vremena..ma da kazu da bebe prvih 10 dana nemaju osjecaj za termoregulaciju pa bi ih trebali toplije oblaciti

...molim Te za malo sreće....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.