Super za vas koje već znate spol. Meni je pregled za 10 dana. Bit ću 16tt pa se nadam da bi mogla saznati. O robici nisam još razmišljala, kad vidim spol znam ću mogu li išta iskoristit od svoje cure iako je ona bila zimska beba. Što se tiče izlaska iz rodilišta - ja sam moju iznijela u auto sjedalici - jaju. Tako mislim i ovaj put. Onda je samo u autu vežeš i spremni za put.
Mi mislimo da je dečkić,no na idućem pregledu ćemo bolje vidjeti nadam se..sad smo u 17 tjednu
11.7. <3 can't wait :)
a i dobili smo uputnicu za polikliniku za ultrazvuk na kbc rijeka, u 20.tjednu kad budemo; pa se i tomu veselim,imaju super ultrazvuk,pa da vidimo i s drugog stajališta
11.7. <3 can't wait :)
Vidim da se vec raspravlja o oblekici za van...uff... ja isto jedva cekam vidjet svoje zlato...jeeeedva cekam taj 7 mjesec...sto se tice izlaska bit ce u jajetu...nema sigurnijeg nacina...jer bebi nece nista biti tih 15min...ne daj boze da se nesto dogodi nevezana beba u autu postaje katapult...na sto se grozim...zato i jesu sjedalice napravljene...ali svatko ima svoje misljenje...ja nicije ne smatram losim niti uvjeravam u nesto...a oblekica bude vjerojatno slojevita..znaci pripremit cu nesto kratko s vesticom i hlačicama u slucaju losijeg vremena..ma da kazu da bebe prvih 10 dana nemaju osjecaj za termoregulaciju pa bi ih trebali toplije oblaciti
...molim Te za malo sreće....
Sortiraj odgovore
Najstariji