Super za vas koje već znate spol. Meni je pregled za 10 dana. Bit ću 16tt pa se nadam da bi mogla saznati. O robici nisam još razmišljala, kad vidim spol znam ću mogu li išta iskoristit od svoje cure iako je ona bila zimska beba. Što se tiče izlaska iz rodilišta - ja sam moju iznijela u auto sjedalici - jaju. Tako mislim i ovaj put. Onda je samo u autu vežeš i spremni za put.
Super za vas koje već znate spol. Meni je pregled za 10 dana. Bit ću 16tt pa se nadam da bi mogla saznati. O robici nisam još razmišljala, kad vidim spol znam ću mogu li išta iskoristit od svoje cure iako je ona bila zimska beba. Što se tiče izlaska iz rodilišta - ja sam moju iznijela u auto sjedalici - jaju. Tako mislim i ovaj put. Onda je samo u autu vežeš i spremni za put.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Hmm mislim da bi se o iznosenju bebe u jajetu dalo raspravljati, tj.postoje cijeli forumi gdje se ljudi natezu da li je to dobro za bebu ili ne, jer je jaje savijeno a mala bebina kraljeznica treba bit na ravnom. Ja cu u kosari svoje iznit, pogotovo sto mi je i prakticnije da je ne gnjeckam onako malu (bebu, jos neznam spol).
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Mi mislimo da je dečkić,no na idućem pregledu ćemo bolje vidjeti nadam se..sad smo u 17 tjednu
11.7. <3 can't wait :)
a i dobili smo uputnicu za polikliniku za ultrazvuk na kbc rijeka, u 20.tjednu kad budemo; pa se i tomu veselim,imaju super ultrazvuk,pa da vidimo i s drugog stajališta
11.7. <3 can't wait :)
Vidim da se vec raspravlja o oblekici za van...uff... ja isto jedva cekam vidjet svoje zlato...jeeeedva cekam taj 7 mjesec...sto se tice izlaska bit ce u jajetu...nema sigurnijeg nacina...jer bebi nece nista biti tih 15min...ne daj boze da se nesto dogodi nevezana beba u autu postaje katapult...na sto se grozim...zato i jesu sjedalice napravljene...ali svatko ima svoje misljenje...ja nicije ne smatram losim niti uvjeravam u nesto...a oblekica bude vjerojatno slojevita..znaci pripremit cu nesto kratko s vesticom i hlačicama u slucaju losijeg vremena..ma da kazu da bebe prvih 10 dana nemaju osjecaj za termoregulaciju pa bi ih trebali toplije oblaciti
...molim Te za malo sreće....
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji