A sto se tice opreme za bebu...otprilike znam sve sto mi treba...kolica i sve...samo treba poceti kupovat...ali s tim cu jos pricekati...tamo negdje pocetkom 4mj...jos mi je prerano...ali jedva cekam da sobicu krenemo uređivati
...molim Te za malo sreće....
Ja cu robicu ovi mjesec kupit al ono nista puno mozda 2,3stvari i icemo na 4D za koji dan sad se tome veselim moramo samo nac nekog dobrog doktora.
Jel razmisljate o imenima? :)
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Nama je za decka jako tesko odluciti...ne trazimo nista specijalno...ali sva su onako u zraku...ali da je curica vec bi imala ime...
...molim Te za malo sreće....
O vidim raspisale ste se i mi jedva cekamo svoju bebicu
u ponedjeljak smo bili na pregledu i nije mi radio uzv vec je reko da dodem za dva tj i da ce mi tada raditi preko trbuha,tada cu biti 20tj. A bas sam se ponadala da cu vidjeti svoje zlato i mozda saznati spol,ali dobro budemo se jos malo strpili. I za tjedan dana idemo na 4D nasli na ponudi dana,super cijena naspram ostalih sto smo gledali
Joj bas se veselim,samo neka sve bude dobro. Da imamo imena i za curku i za decka
Mi cemo za 2 tjedna na 4D u tocno 20.tjednu :) Skoro smo na pola putaa
Da da i mi idemo za 2tj krivo sam napisala. A sad mi kaze jedna prijateljica da je bolje ici sa 22,23tj na 4D jer kao da se beba bolje vidi. Ima tko kakva iskustva?
I mi imamo imena i za curicu i dečka!
Jel možda netko išao kontrolirati štitnjaču? Meni su dali terapiju i sad sam trebala na rebro na kontrolu, i nalazi se čekaju 3 tjedna! Malo mi je bedasto toliko čekati, pa bit ću na pola trudnoće dok dođem kod doktora!
Imamo ime za naseg decka! Meni je bilo dosta tesko s tim muskim imenima jer mi se niti jedno posebno ne svidja, tako da je dragi odlucio (da je cura ne bi bilo tesko). Robicu sam pocela kupovati ali polako, kad nadjem nesto sto mi se jako svidi kupim. Sobica ce pricekati jer uredjujemo jos novi stan pa kad sve bude gotovo. Imam jos vremenaaaa, iako mislim da ce sve to proletiti uz silne obaveze koje imam. Ma super, energije mi ne nedostaje!
To san i ja cula al sam ipak odlucila ic za 2 tjedna.
Meni to za stitnjacu niko nije govoria :/
Ja dobila virozu povracam svako malo, ako mi ne prestane morat cu na hitnu, a najgore je sto sutra necu kod doktorice gledati bebu :'((
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Sortiraj odgovore
Najstariji