Drage mame,
evo mi smo isto novi, prva bebica :) termin je 10.08.2015., a iako smo tek 13+5 već od 12+1 već znam da je curica, rekla nam je doktorica u bolnici na pregledu :)
E sada jedno pitanjce, moja ginekologinja mi je prije 3 dana na pregledu rekla da se spol tako rano sigurno ne može vidjeti, što vi mislite? Još mi je rekla da je kod nje praksa da se ultrazvuk radi samo u 20. i 30. tjednu, a u međuvremenu su samo vaginalni pregledi (ne vag uzv, nego samo pregled rukom) i kilaža,tlak,urin.
Je li to normano da ja vidim bebicu u trudnoći svega 3 puta?
inače je vrlo hladna,gruba, rekla bih i nezainteresirana. Nikako mi se ne sviđa.
Lijepi pozdrav svim mamicama i bebicama :)
Ja idem svaka 3 do 4 tjedb
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Ja radin pregleda svaka 3 do 4 tjedna i uvik gledamp bebicu i to mi je najvaznije. Zamoli doktoricu da te pregledava cesce ili otidi privatno.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Ja idem na preglede svaka 4 tj i svaki put mi radi uzv. Probaj joj reci da ti cesce radi ili promijeni ginekologa
Istina je da se tako rano moze vidjeti spol bez brige...ja idem svaka 3tjedna nekad i malo manje svaki put radim ultrazvuk...mislim da nije uredu da radi samo dva...jer uzv i postoji da se vidi jel sve uredu s bebom...najbolje da joj kazes a ako imas priliku mijenjaj ginekologicu...to je definitivno premalo uzv
...molim Te za malo sreće....
Sortiraj odgovore
Najstariji