Meni je sve za musko bolje i slade i nikako se nemogu zamislit sa zenskim djetetom al zato moj dragi on je vec isplanira kad cemo u shoping i sta ce kupit svojoj princezi.
Neka ona meni bude ziva i zdrava lako cemo mi za plavi i rozi body. I drago mi je sta ce se rodit u 7 mjesec bas kako ti kazes umrit cemo od vrucine. Vjerojatno ce bit samo u bodyu a navecer mozda neke gace za u setnju. A HM ima preslatke robice! Valjda cemo se moc kontrolirat
Meni je sve za musko bolje i slade i nikako se nemogu zamislit sa zenskim djetetom al zato moj dragi on je vec isplanira kad cemo u shoping i sta ce kupit svojoj princezi.
Neka ona meni bude ziva i zdrava lako cemo mi za plavi i rozi body. I drago mi je sta ce se rodit u 7 mjesec bas kako ti kazes umrit cemo od vrucine. Vjerojatno ce bit samo u bodyu a navecer mozda neke gace za u setnju. A HM ima preslatke robice! Valjda cemo se moc kontrolirat
Ja sam se cijeli zivot nekako zamisljala sa curicom ali znala sam otpocetka da ce biti decko i presretna sam! Cak vise nego da je curica, ne znam zasto, mozda jer imam dva mala necaka i navikla sam se. I mi smo u 7-om mjesecu. Sta bebi obuci na izlasku iz bolnice u tom slucaju? Neki mi kazu sve dugo neki samo body...sad vise ni ja ne znam!

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
koje vitamine pijete? do sad sam pila solgar - folnu.. danas mi rekla da uzmem si vitamine.
Ja elevit, od pocetka, ujutro ga pijem. I sad tu i tamo magnezij od twinlaba, navecer, jer me ovo sirenje maternice stalno bolucka a navodno magnezij pomaze pri tome. Barem me vise ne probada kad kihnem, iako me jos uvijek tu i tamo zaboli kad se dizem iz sjedeceg polozaja.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
11.7. <3 can't wait :)
Ja elevit od samog pocetka i pocela sam magnezij od twinlaba radi kontrakcija.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Imam pitanjce, jesu li kojoj od ljetnih poceli raditi uzv preko trbuha? Sutra mi je pregled, 15-16tj, i ide i muz samnom, pa da znam sto obuc i pripremit se. Dosad mi je svaki uzv bio vaginalni.
Imam pitanjce, jesu li kojoj od ljetnih poceli raditi uzv preko trbuha? Sutra mi je pregled, 15-16tj, i ide i muz samnom, pa da znam sto obuc i pripremit se. Dosad mi je svaki uzv bio vaginalni.
sa 15 tt meni su počeli preko trbuha

Meni se vec sa 10, 11 tjedana vidjelo preko trbuha iako mi je doktorica napravila i vaginalni. Sad u 16-om preko trbuha naravno.
ma kad sam ja sama s njom ona mi radi vaginalni.. brže je možda :) no kad je došo muž sa mnom..prvo je mene vaginalno pa išla obući gačice pa onda legla i zvala muža za preko trbuha..
11.7. <3 can't wait :)
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji