Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    03. Veljača 2015. 18:38

Kad ste mislile na tecaj ici? Ja bi isla tamo za koji mjesec, u 5 mjesecu, bice toplo, ni prerano da zaboravim sve a ni prekasno da mi bude tesko hodat/sjedit.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Tinna29
    03. Veljača 2015. 19:05

Pozdrav. Trudna sam još 16 tjedana, do sad sam bila na četiri pregleda i svaki put na ultrazvuku. Doktorica mi je uzela briseve dva mjeseca prije trudnoće, a kasnije nije. Nijednom me nije vaginalno pregledala? Je li to u redu? Inače je ginekologica jako pažljiva i maksimalno posvećuje vrijeme svakom pacijentu.

Tinka8
    03. Veljača 2015. 19:27

Pozdrav Tinna29. I ja sam trudna 16 tjedana (+2). Meni na svakom pregledu radi i vaginalni na brzinu. Briseve sam radila na početku. Sad ne znam koliko se puta moraju raditi u trudnoći ali znam da se rade pred kraj sigurno.

Gricko3
    04. Veljača 2015. 13:09

Samo da vas obavjestim 18tjedana tocno, tata bia s nama na pregledu nije moga sakrit odusevljenje kad je rekla CURICAA JEE! ja sam ostala u soku jer san bila uvjerena da je djecak ali naravno presretna san. Imamo 230grama a ja smrsavila 2 kila a jedem gomilu hrane.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Gricko3
    04. Veljača 2015. 16:44

A da vidis kad nam je rekla da je curica a ja sva u soku ma sta kako zensko hahaha. Veselin se ja i princezici pogotovo jer je to zelja mog R a i haljinice i pinki stvarcice uuuh uzbudljiv dan

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.