Kad ste mislile na tecaj ici? Ja bi isla tamo za koji mjesec, u 5 mjesecu, bice toplo, ni prerano da zaboravim sve a ni prekasno da mi bude tesko hodat/sjedit.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Pozdrav. Trudna sam još 16 tjedana, do sad sam bila na četiri pregleda i svaki put na ultrazvuku. Doktorica mi je uzela briseve dva mjeseca prije trudnoće, a kasnije nije. Nijednom me nije vaginalno pregledala? Je li to u redu? Inače je ginekologica jako pažljiva i maksimalno posvećuje vrijeme svakom pacijentu.
Pozdrav Tinna29. I ja sam trudna 16 tjedana (+2). Meni na svakom pregledu radi i vaginalni na brzinu. Briseve sam radila na početku. Sad ne znam koliko se puta moraju raditi u trudnoći ali znam da se rade pred kraj sigurno.
Samo da vas obavjestim 18tjedana tocno, tata bia s nama na pregledu nije moga sakrit odusevljenje kad je rekla CURICAA JEE! ja sam ostala u soku jer san bila uvjerena da je djecak ali naravno presretna san. Imamo 230grama a ja smrsavila 2 kila a jedem gomilu hrane.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
A da vidis kad nam je rekla da je curica a ja sva u soku ma sta kako zensko hahaha. Veselin se ja i princezici pogotovo jer je to zelja mog R a i haljinice i pinki stvarcice uuuh uzbudljiv dan
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Sortiraj odgovore
Najstariji