Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    03. Veljača 2015. 18:38

Kad ste mislile na tecaj ici? Ja bi isla tamo za koji mjesec, u 5 mjesecu, bice toplo, ni prerano da zaboravim sve a ni prekasno da mi bude tesko hodat/sjedit.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Tinna29
    03. Veljača 2015. 19:05

Pozdrav. Trudna sam još 16 tjedana, do sad sam bila na četiri pregleda i svaki put na ultrazvuku. Doktorica mi je uzela briseve dva mjeseca prije trudnoće, a kasnije nije. Nijednom me nije vaginalno pregledala? Je li to u redu? Inače je ginekologica jako pažljiva i maksimalno posvećuje vrijeme svakom pacijentu.

Tinka8
    03. Veljača 2015. 19:27

Pozdrav Tinna29. I ja sam trudna 16 tjedana (+2). Meni na svakom pregledu radi i vaginalni na brzinu. Briseve sam radila na početku. Sad ne znam koliko se puta moraju raditi u trudnoći ali znam da se rade pred kraj sigurno.

Tinna29
    04. Veljača 2015. 16:05

Hvala na odgovoru.Jel znaš spol? Mi smo priželjkivali curicu, no jučer je doktorica rekla kako je 90 posto sigurna da je dečko  :)

Gricko3
    04. Veljača 2015. 13:09

Samo da vas obavjestim 18tjedana tocno, tata bia s nama na pregledu nije moga sakrit odusevljenje kad je rekla CURICAA JEE! ja sam ostala u soku jer san bila uvjerena da je djecak ali naravno presretna san. Imamo 230grama a ja smrsavila 2 kila a jedem gomilu hrane.

Lollypop
    04. Veljača 2015. 15:27

Gricko

Samo da vas obavjestim 18tjedana tocno, tata bia s nama na pregledu nije moga sakrit odusevljenje kad je rekla CURICAA JEE! ja sam ostala u soku jer san bila uvjerena da je djecak ali naravno presretna san. Imamo 230grama a ja smrsavila 2 kila a jedem gomilu hrane.

Woohoo!!  Dolazi vam kraljica za koji mjesec doma! :)) ja sam isto mislila da ces imat decka, mozda zbog one fotke sa uzv-a i onog sto ima medu nogicama hahaah supač draga i za kile, sve bi mi da to tako ide! :)))

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Tita 13
    07. Veljača 2015. 08:16

uh, blago ti se! ja pomalo počinjem ličit na bedeviju. udebljala se 2 kila, a evo nas u 16 tt. gledam se neki dan i pitam di je naesta moj prekrasan struk. ne pomaže ni šta su cice 2 broja veće ;)

Najbolji način da predvidite budućnost je da je sami stvorite

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Gricko3
    04. Veljača 2015. 16:44

A da vidis kad nam je rekla da je curica a ja sva u soku ma sta kako zensko hahaha. Veselin se ja i princezici pogotovo jer je to zelja mog R a i haljinice i pinki stvarcice uuuh uzbudljiv dan

Tinka8
    04. Veljača 2015. 21:49

Gricko

A da vidis kad nam je rekla da je curica a ja sva u soku ma sta kako zensko hahaha. Veselin se ja i princezici pogotovo jer je to zelja mog R a i haljinice i pinki stvarcice uuuh uzbudljiv dan

Cim sam saznala spol otisla sam u shopping, sva sreca decko je jer da je curica vjerojatno bih potrosila puno vise! Ima predivnih stvari za decke, osobito HM ali za curice je divota!!!

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI