Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva.lu
    01. Veljača 2015. 20:35

Vađenje krvihuh...vec sam se navikla na to...tek smo usli u drugi mjesec a vec sam tri puta vadila krv...iduci tjedan idem opet...meni je to postalo pod normalno...da ne spominjem koliko su mi je uzeli prosle godine...sto se tice anomaly scana to se svima radi oko 20tt jer tu rade detaljan  pregled svih organa i jer je tada najoptimalnije vidjeti sve jer je beba taman velika...iako to dr vjerojatno ne govore kako se to tocno zove...

...molim Te za malo sreće....

• Nina119
    01. Veljača 2015. 21:55

Curke jel koja imala slucaj da su rekli spol vec u 12.tjednu.zvuci cudno,ovo mi je treca beba pa ni sama ne vjerujem.rekao mi moj ginic prosli tjedan na UZV,da u svom radu do sada (a radi dugo) nije vidio tako rano spol.Tvrdi da je decko OPET. Bas me za ima jel je "pogodio"

Tina160
    03. Veljača 2015. 13:54

Imam 2 pitanjca 

1.da li je već tko od vas pronašao kako će ove godine se održavati tečajevi za trudnice u kbc? navodno da ima negdje na netu datumi ali ja to ne mogu da nađem,mislim ako niš ću ih zvati..

2. prošle godine su najavljivali da u ovoj godini će biti ukinuta naplata za prisustvo na porodu,zna li netko što o tome konkretno?

mislila sam ja njih zvat i pitati, no dok se oni jave.. pa reko možda tko od vas već zna 

11.7. <3 can't wait :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.