Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    12. Kolovoz 2015. 11:41

Cure cestitam svima koje su se rijesile nabrzinu u lagano.
    S nekima od vas sam godinu dana bila na temi Tko zeli i planira bebu? i ponekad zavirim i ovdje. Nadam se da se ne ljutite.
    S mare27 sam bila jako dobra i sad ne znam sto je s njom. Znam da treba na carski al ne znam kada?
    Pozdrav svima vama koje jos brojite sitno i sretno

renata6
    13. Kolovoz 2015. 10:58

mama ★

Cure cestitam svima koje su se rijesile nabrzinu u lagano.
    S nekima od vas sam godinu dana bila na temi Tko zeli i planira bebu? i ponekad zavirim i ovdje. Nadam se da se ne ljutite.
    S mare27 sam bila jako dobra i sad ne znam sto je s njom. Znam da treba na carski al ne znam kada?
    Pozdrav svima vama koje jos brojite sitno i sretno

Mare je rodila u ponedjeljak na carski, dečkića!

MalaZelena
    12. Kolovoz 2015. 12:34

Joj čestitke svima 💗💓 
    Mi smo dobro,jedemo i spavamo. Držite se ovd vrućine su teške i za bebe i za novopečene mame.

<

• Beba16
    12. Kolovoz 2015. 20:07

Hvala na cestitkama :-)
    evo papamo i spavamo! Nadamo se da cemo brzo kuci?

• Beba16
    12. Kolovoz 2015. 21:32

Pandora sto je s tobom?

kachi
    13. Kolovoz 2015. 08:31

Pandora nam je mozda u rodilistu cim se ne javlja. Nadam se samo da sve ide kako treba. 

Nas su jucer popodne pustili kuci. Sad se snalazimo ali je ona za sad dobra. Bitno joj je da je sita i cista. 

Beba, kako vam je u rodilistu? 

Mama, nema se tko zasto ljutiti. Dobrodosla si. :)

Lollypop
    13. Kolovoz 2015. 09:41

Haha, to je kao ono na putovanju...citala sam negdje da ima ljudi koji cijeli godisnji ne idu na wc ako du negdje na putu 

Vidila sam na bebama sto si pisala, nisam htjela spamat, samo sam ti tila reci da mamu malo spustis na zemlju. Ona hoce najbolje ali malo joj i triba pokazat zube. Ja sam svojoj sve objasnila unaprid i ne petlja mi se, no dpduse mi nemamo problema sa mljekecom...

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• lujzijana
    13. Kolovoz 2015. 12:20

Pozdrav svim mamama i onim budućim,

osim što sam nova ovdje, uskoro će mi doći i moj prvi bebač.
    Termin mi je 27.08., ali ne osjećam nikakve naznake da bi moglo biti uskoro. Helpajte- koji su simptomi (primjerice, rekli su mi da se trbuh treba spustiti)/ naznake, osim klasičnih (trudovi, puknuće vodenjaka) da bi uskoro moglo doći do poroda? Nestrpljiva saaaam... :) :) :) Hvala

nenana
    13. Kolovoz 2015. 12:37

lujzijana

Termin mi je 27.08., ali ne osjećam nikakve naznake da bi moglo biti uskoro. Helpajte- koji su simptomi (primjerice, rekli su mi da se trbuh treba spustiti)/ naznake, osim klasičnih (trudovi, puknuće vodenjaka) da bi uskoro moglo doći do poroda? Nestrpljiva saaaam… :) :) :) Hvala

dijelim uzbuđenje s tobom, prvi forum, prva beba, a temin je 2.9.2015 :))

sljedeći tjedan sam na pregledu, 38t pa ćemo vidjeti što će reći..ne mogu dočekati..zadnji put u 35t je gin rekla da sam zatvorena i da mogu na kraj svijeta i da dođem tek za 3 tjedna u 38t tako da sam sada već jako nestrpljiva..

za sada nikakvih naznaka...

dea32
    14. Kolovoz 2015. 10:47

lujzijana

Termin mi je 27.08., ali ne osjećam nikakve naznake da bi moglo biti uskoro. Helpajte- koji su simptomi (primjerice, rekli su mi da se trbuh treba spustiti)/ naznake, osim klasičnih (trudovi, puknuće vodenjaka) da bi uskoro moglo doći do poroda? Nestrpljiva saaaam… :) :) :) Hvala

Pozz. Prije svega cestitam. 
    A sto se tice nestrpljenja, svima je tako, a ovdje pogotovo s obzirom da je nas 85% prenjelo.. Ja sam svaki dan osjecala nesto, kao krenulo je, al je na kraju ispalo da sam umislila. Sluzni cep mi je ispao, par dana imala neke cudne bolove u ledima koji su prestali, 'ciscenje'- imala stolicu 3-4 puta dnevno.. Ali sam svejedno prenjela 5 dana i zavrsila na induciranom..
    Tebi zelim prirodan porod i u terminu..
    I da, trbuh mi se nije spustio vec su me laktarili na porodu..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI