Pandora, Veri kakvo je stanje ?
Pandora, Veri kakvo je stanje?
Bebica se odlučila još ostati kod mamice u trbuščiću. Bolje da je tako odlučio jer su mi danas stigli nalazi briseva i otkrili su ureaplasmu i sad su mi još dvije doze antibiotika. Od juče me prepona desna ubija, nisam skoro ništa spavala i sad me šalju na pretrage da se vidi jeli mi se stvara ugrušak i ako je u pitanju ugrušak da će mi inducirat porod.

Cure, što ima novo? Koliko novih bebica imamo?
Nama polako ide sve bolje (mislim na nas roditelje, a i bebi je lakše vjerojatno kad smo sposobniji). Ja se samo pitam kako će biti meni kad se muž vrati raditi, ovako lijepo podijelimo obaveze i puno mi znači on čak i kad je nešto na meni (a više toga je na meni).

Cure, ja ne stignem ni proviriti na forum... Ovaj moj je pravi cicoljubac...
Čestitam svim novim mama! Vidim da ima još beba koje se ne daju van, a ja sam mislila da ću ostati sama u grupi.

super za pregled Veri, a bebač je već konkretna beba
Ja idem u četvrtak! Ne mogu dočekati, 3 tjedna je predugo..rekla je da ćemo sve raditi-bris, uvz, ctg, procijenu težine da vidimo sto nas čeka na porodu i tak..jedva čekam da vidimo situaciju!
super za pregled Veri, a bebač je već konkretna beba
Ja idem u četvrtak! Ne mogu dočekati, 3 tjedna je predugo..rekla je da ćemo sve raditi-bris, uvz, ctg, procijenu težine da vidimo sto nas čeka na porodu i tak..jedva čekam da vidimo situaciju!
Vjerujem ti :-) Bit će to sve super i uskoro će mo se i mi mazit s našim bebicama ❤ ja jedva čekam da mi se rodi moje malo zlato i da se mazimo.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji