Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kachi
    11. Kolovoz 2015. 07:06

Pandora i beba, moglo bi to danas krenuti? Sad je vec stvarno pitanje mozda i sata.

kachi
    11. Kolovoz 2015. 10:11

Ma ja nemam taj osjecaj, ali pece za poluditi i nikako se namjestiti...a sad ako cu i izdajati to je nekih pola sata izdajanja plus pola sata za hranjenje male. 
    Jel taj tvoj jastucic nekog posebnog proizvodjaca i naziva da ne lutam? U ovom stanju ne stedim ako ce pomoci. 
    Pokusacu sad i sa vir uloscima pa da bude njeznije trenje dok hodam. Chicco su mi super ali pitam se moze li njeznije. 

Ajme, porod je smjehic naspram ovih muka. 
    Samo onda pogledas u one okice i to malo cudo se nasmjesi u snu, podrigne poslije jela, uzdahne...trepne...i ti na svaku tu sitnicu potpuno odljepis i zaboravis sve tegobe.

• Shambala
    11. Kolovoz 2015. 12:20

Lollypop, jesu te to rezali? 

Inače, ja sam čula da je u tom slučaju od pomoći onaj djeciji slauf za plivanje, a znatno je jeftiniji. 

Meni jučer bio termin. Cervixa nemam i 5 cm sam otvorena. Preporučio mi jedan dr da odem u rodilište i da se uz drip porodom. Odlučila,nakon pregleda plodne vode, doma čekati trudove. Daj Bože da sve bude u redu. 
    Inače, teško dišem, bez klime ne mogu odpodne pa nadalje 10 koraka pa se uspusem... Kakva je situacija kod vas?

• Shambala
    11. Kolovoz 2015. 15:39

A joj! Toga se najviše bojim!

• Beba16
    11. Kolovoz 2015. 17:40

Ej, sinoc me uhitili trudovi oko 22h, ali na 10 mun pa nisam obracala paznju! posla leci sa djecicom kad oko 23.45h puce vodenjak! Brze bolje svi izlempani, djeca se oblace...i ja gledam sta cu! Trudovi na 2 min odjednom! dosli u bolnicu oko 00.20-na brzinu mi napravili klistir i nismo imali vremena nego na krevetu direkt u radaonu i rodila bebicu u 1.20h bez rezanja! Hvala dragom Bogu sto me pogledao :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.