Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Beba16
    10. Kolovoz 2015. 12:58

Evo mene sa pregleda... otvorena isto... plodna voda super.
    rekao je doktor ako ne bude pomaka na idućoj kontroli onda će ramišljati da me požure.
    eto tako vam je to....

Ryanne
    10. Kolovoz 2015. 14:07

Hahaha. A ja se vec ponadala da cu roditi ranije pa da bebica ne prodje 3.5 kg. 

Lollypop
    10. Kolovoz 2015. 16:50

Ryanne

Hahaha. A ja se vec ponadala da cu roditi ranije pa da bebica ne prodje 3.5 kg. 

Tako sam i ja mislila...

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Beba16
    10. Kolovoz 2015. 20:34

pandora ne javljaš se.... tebe biće trudovi uhitili ... blago ti se i sretno ako jesu

Pandora4
    10. Kolovoz 2015. 20:37

Nisu, još imaš društvo! 
    Cerviks je nestao i sutra idem radit amnioskopiju pa se nadam da će to pokrenuti, ako ništa drugo :/ Kod tebe nikakvih promjena?

kachi
    11. Kolovoz 2015. 07:06

Pandora i beba, moglo bi to danas krenuti? Sad je vec stvarno pitanje mozda i sata.

Pandora4
    11. Kolovoz 2015. 17:31

kachi

Pandora i beba, moglo bi to danas krenuti? Sad je vec stvarno pitanje mozda i sata.

Joj. nikako. Svakih par sati me stisne kao pred menstruaciju, ali ništa vrijedno pažnje. ja se sve ponadam i analiziram i ništa... :(
    Da mi je netko rekao da ću ovako željno čekati bolove rekla bi mu da laže :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI