Cestitke Beba! Pa ispalo je super brzo i lako ces se oporaviti bez rezanja!
Veceras bi mogla Pandora onda. Vidis da nema najave. Samo krene;)
Lolly, hvala ti neizrecivo puno! Ja sam o tome mislila i prije ali sam zakljucila da mi nece pomoci, ali evo to je sjajno. Sjedila sam tih pola sata bez ikakvog manjka komfora, potpuno opustena. Bilo mi je neuporedivo lakse poslije i ustati se i hodati. Joj, tako sam sretna.
Sad jos samo da uspijem uspjesno otici u wc i bicu super.
Ja sam hodajuci problem u ovom oporavku, od nesvjestica do ovog..i sad vec vidim da cu ujutro klizmu jos traziti. Pamtice me sigurno do iduce moje trudnoce. :D
Cure cestitam svima koje su se rijesile nabrzinu u lagano.
S nekima od vas sam godinu dana bila na temi Tko zeli i planira bebu? i ponekad zavirim i ovdje. Nadam se da se ne ljutite.
S mare27 sam bila jako dobra i sad ne znam sto je s njom. Znam da treba na carski al ne znam kada?
Pozdrav svima vama koje jos brojite sitno i sretno
Joj čestitke svima 💗💓
Mi smo dobro,jedemo i spavamo. Držite se ovd vrućine su teške i za bebe i za novopečene mame.
<
Hvala na cestitkama :-)
evo papamo i spavamo! Nadamo se da cemo brzo kuci?
Pandora nam je mozda u rodilistu cim se ne javlja. Nadam se samo da sve ide kako treba.
Nas su jucer popodne pustili kuci. Sad se snalazimo ali je ona za sad dobra. Bitno joj je da je sita i cista.
Beba, kako vam je u rodilistu?
Mama, nema se tko zasto ljutiti. Dobrodosla si. :)
Haha, to je kao ono na putovanju...citala sam negdje da ima ljudi koji cijeli godisnji ne idu na wc ako du negdje na putu
Vidila sam na bebama sto si pisala, nisam htjela spamat, samo sam ti tila reci da mamu malo spustis na zemlju. Ona hoce najbolje ali malo joj i triba pokazat zube. Ja sam svojoj sve objasnila unaprid i ne petlja mi se, no dpduse mi nemamo problema sa mljekecom...
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Sortiraj odgovore
Najstariji