Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pandora4
    11. Kolovoz 2015. 18:23

Aaaa, odlično!! Scenarij za poželjeti!! :D
    Čestitam! 

kachi
    11. Kolovoz 2015. 18:27

Cestitke Beba! Pa ispalo je super brzo i lako ces se oporaviti bez rezanja! 
    Veceras bi mogla Pandora onda. Vidis da nema najave. Samo krene;)

Lolly, hvala ti neizrecivo puno! Ja sam o tome mislila i prije ali sam zakljucila da mi nece pomoci, ali evo to je sjajno. Sjedila sam tih pola sata bez ikakvog manjka komfora, potpuno opustena. Bilo mi je neuporedivo lakse poslije i ustati se i hodati. Joj, tako sam sretna.
    Sad jos samo da uspijem uspjesno otici u wc i bicu super. 
    Ja sam hodajuci problem u ovom oporavku, od nesvjestica do ovog..i sad vec vidim da cu ujutro klizmu jos traziti. Pamtice me sigurno do iduce moje trudnoce. :D

• mama@
    12. Kolovoz 2015. 11:41

Cure cestitam svima koje su se rijesile nabrzinu u lagano.
    S nekima od vas sam godinu dana bila na temi Tko zeli i planira bebu? i ponekad zavirim i ovdje. Nadam se da se ne ljutite.
    S mare27 sam bila jako dobra i sad ne znam sto je s njom. Znam da treba na carski al ne znam kada?
    Pozdrav svima vama koje jos brojite sitno i sretno

MalaZelena
    12. Kolovoz 2015. 12:34

Joj čestitke svima 💗💓 
    Mi smo dobro,jedemo i spavamo. Držite se ovd vrućine su teške i za bebe i za novopečene mame.

<

• Beba16
    12. Kolovoz 2015. 20:07

Hvala na cestitkama :-)
    evo papamo i spavamo! Nadamo se da cemo brzo kuci?

• Beba16
    12. Kolovoz 2015. 21:32

Pandora sto je s tobom?

kachi
    13. Kolovoz 2015. 08:31

Pandora nam je mozda u rodilistu cim se ne javlja. Nadam se samo da sve ide kako treba. 

Nas su jucer popodne pustili kuci. Sad se snalazimo ali je ona za sad dobra. Bitno joj je da je sita i cista. 

Beba, kako vam je u rodilistu? 

Mama, nema se tko zasto ljutiti. Dobrodosla si. :)

Lollypop
    13. Kolovoz 2015. 09:41

Haha, to je kao ono na putovanju...citala sam negdje da ima ljudi koji cijeli godisnji ne idu na wc ako du negdje na putu 

Vidila sam na bebama sto si pisala, nisam htjela spamat, samo sam ti tila reci da mamu malo spustis na zemlju. Ona hoce najbolje ali malo joj i triba pokazat zube. Ja sam svojoj sve objasnila unaprid i ne petlja mi se, no dpduse mi nemamo problema sa mljekecom...

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.