Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veri
    13. Kolovoz 2015. 13:47

Nenana a moj maleni se možda odlučio malo prije doč mami na ruke. Ja sam od petka u bolnici, otvorena 2 prsta i sad čekam :-D

nenana
    13. Kolovoz 2015. 14:44

Veri

Nenana a moj maleni se možda odlučio malo prije doč mami na ruke. Ja sam od petka u bolnici, otvorena 2 prsta i sad čekam :-D

nenana
    13. Kolovoz 2015. 14:45

Veri želim ti da sve super prođe? Koji si sad tjedan?

Veri
    13. Kolovoz 2015. 15:01

nenana

Veri želim ti da sve super prođe? Koji si sad tjedan?

U subotu punih 37. Nadam se da će mo se ja i moj maleni uskoro upoznat i da će sve bit ok.

Veri
    13. Kolovoz 2015. 16:00

Ne, išla sam na dogovoreni pregled kod svog ginekologa koji mi je vodio trudnoću i on je vidi da sam se počela otvarat (prst ipo) i posla me na pregled u bolnicu. Kad sam došla na pregled u bolnicu sam bila otvorena dva prsta i onda su me ostavili u bolnici. Nikakve bolove nisam osječala.

nenana
    13. Kolovoz 2015. 16:18

Veri

Ne, išla sam na dogovoreni pregled kod svog ginekologa koji mi je vodio trudnoću i on je vidi da sam se počela otvarat (prst ipo) i posla me na pregled u bolnicu. Kad sam došla na pregled u bolnicu sam bila otvorena dva prsta i onda su me ostavili u bolnici. Nikakve bolove nisam osječala.

Super, javljaj situaciju još malo pa se maziš sa svojom bebicom!

Pandora4
    13. Kolovoz 2015. 17:40

Od mene još uvijek ništa!!! 
    po uzv mi je tjedan dana manja, ali svejedno sam luuuuuuuda. 
    Idući put kad budem trudna u startu ću računati dva tjedna prije, ovo više nije normalno! 

Lollypop
    13. Kolovoz 2015. 18:04

Pandora4

Od mene još uvijek ništa!!! 
    po uzv mi je tjedan dana manja, ali svejedno sam luuuuuuuda. 
    Idući put kad budem trudna u startu ću računati dva tjedna prije, ovo više nije normalno! 

Hahahaha neda se i neda..

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI