Ne
ali imam jedno pitanje! U pon i utorak mi je otišao čep. danas sam u dva navrata osjetila curkanje i primIjetila par kapljica svjetlo smeđe boje. jeli moguće da se radi o zaostacima od čepa ili bi nešto drugo moglo biti u igri? sumnjam da je plodna voda ili nešto slično jer vjerujem da bi bilo obilnije.
Evo i mene..ja sam nocas rodila svoju curku..brzinski porod..u 1:10 usla u box a u 2:57 rodila..imam 4 sava od rezanja i bole ali proci ce to.. Kako sam primljena u cetvrtak u bolnicu na indukciju sinoc su mi trebali stavit gel da se nesto pocne dogadjati ali moji trudovi su bili brzi
Ja sam imala samo bolove, ali nisam išla u bolnicu... sad me ništa ne boli.... sutra opet na pregled... baš me zanima šta će reći... hoće li mi inducirati ili će čekati... budući da sam otvorena 4 cm i bez čepa i naravno prošlo sutra će 8 dana.
blago vam se....
a moje mišljenje je da je to standarndno od čepa ili pregleda.... a plodna voda ide malo drugačije.
Cestitam mame od srca a vama koje jos iscekujete neka bebice stignu sretno i uz sto manje bolova...mi uzivamo...spava mi cijelu noc, budi se samo 3 puta papati ciku i nastavi ajati...puno se mazimo i secemo i predivno nam je
Evo i ja čestitam svim novim mamama na ljetnim bebama! Svima ostalima koje su još trudne želim što manje muke do kraja
Pikice blago tebi da tvoj mali nema grčiće, baš si sretnica...mi se jako mučimo još uvijek i baš nam je teško...
pročitala sam negdje da ako se prenese... da osim šetanja, sexa pomažu vruće kuke i čaša crnog vina i da to potiče trudove nenormalno....
tko će probat.... ja ne ijem vino
Evo još malo a idem na pregled plodne vode - baš me zanima šta će danas reći
Sortiraj odgovore
Najstariji