Ja sam imala samo bolove, ali nisam išla u bolnicu... sad me ništa ne boli.... sutra opet na pregled... baš me zanima šta će reći... hoće li mi inducirati ili će čekati... budući da sam otvorena 4 cm i bez čepa i naravno prošlo sutra će 8 dana.
blago vam se....
a moje mišljenje je da je to standarndno od čepa ili pregleda.... a plodna voda ide malo drugačije.
Cestitam mame od srca a vama koje jos iscekujete neka bebice stignu sretno i uz sto manje bolova...mi uzivamo...spava mi cijelu noc, budi se samo 3 puta papati ciku i nastavi ajati...puno se mazimo i secemo i predivno nam je

Evo i ja čestitam svim novim mamama na ljetnim bebama! Svima ostalima koje su još trudne želim što manje muke do kraja
Pikice blago tebi da tvoj mali nema grčiće, baš si sretnica...mi se jako mučimo još uvijek i baš nam je teško...
Evo i ja čestitam svim novim mamama na ljetnim bebama!Svima ostalima koje su još trudne želim što manje muke do kraja
Pikice blago tebi da tvoj mali nema grčiće, baš si sretnica…mi se jako mučimo još uvijek i baš nam je teško…
Draga moja jako sam sretna sta nema grceva...pocela mu davati plivitov d3 i taj dan mi se non stop plakao od bolova i odmah prestala...zvala pedijatricu i zamijenila nam za druge kapi...i opet sve super...mozda ju to muci...da probas i ti s drugim kapima...ja sam prestala davat i bio gaiu prekrasna vam je curica...

pročitala sam negdje da ako se prenese... da osim šetanja, sexa pomažu vruće kuke i čaša crnog vina i da to potiče trudove nenormalno....
tko će probat.... ja ne ijem vino
Evo još malo a idem na pregled plodne vode - baš me zanima šta će danas reći
Nove mame cestitke!
Pandora i beba, i vi cete sada samo je pitanje dana. :)
Nama konacno krenulo mlijeko, a jos uvijek smo u bolnici i ne znam do kad smo tu. Nadam se da ce danas znati zasto joj je crp visi i u skladu sa tim dati nam neku prognozu.
Nove mame cestitke!
Pandora i beba, i vi cete sada samo je pitanje dana. :)
Nama konacno krenulo mlijeko, a jos uvijek smo u bolnici i ne znam do kad smo tu. Nadam se da ce danas znati zasto joj je crp visi i u skladu sa tim dati nam neku prognozu.
Tako je i nama bilo...zelim ti puno strpljenja i da sto prije idete kucici...mi smo odvalili 9 dana zbog crp-a...7 dana antibiotika i onda pao na 3.3 i tek onda doma...meni su rekli da poberu bebe infekciju u por.kanalu...

Prije svega, cestitke svim curama koje su rodile.
Ja spadam u temu Jesenske bebe makar bi moja beba (na knap) prema terminu trebala biti ljetna.
A izgleda da ce stvarno biti ljetna. Sa 33 tt beba je vec bila toliko nisko u zdjelici da je dr prstima migla opipati glavicu, a cerviks uloziv za vrsak prsta i 22 mm.
To nije nesto alarmantno, ali mi je nalozeno 2 tj mirovanja da izguram bar do 35 tt jer je beba dosta velika (2.5 kg sa 33 tt).
Uglavnom, zanima me jel neka od vas bila ili jest u slicnoj situaciji? Znace li ti faktori (velika beba, jako nisko) da bih zaista mogla ranije roditi? Jer nisam ni otvorena ni nista. Samo osjecam pritisak bebe.
Prije svega, cestitke svim curama koje su rodile.
Ja spadam u temu Jesenske bebe makar bi moja beba (na knap) prema terminu trebala biti ljetna.
A izgleda da ce stvarno biti ljetna.Sa 33 tt beba je vec bila toliko nisko u zdjelici da je dr prstima migla opipati glavicu, a cerviks uloziv za vrsak prsta i 22 mm.
To nije nesto alarmantno, ali mi je nalozeno 2 tj mirovanja da izguram bar do 35 tt jer je beba dosta velika (2.5 kg sa 33 tt).
Uglavnom, zanima me jel neka od vas bila ili jest u slicnoj situaciji? Znace li ti faktori (velika beba, jako nisko) da bih zaista mogla ranije roditi? Jer nisam ni otvorena ni nista. Samo osjecam pritisak bebe.
Ja. Isto sve, rodila sa 40+4 bebaca od 4kile
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji