Nove mame cestitke!
Pandora i beba, i vi cete sada samo je pitanje dana. :)
Nama konacno krenulo mlijeko, a jos uvijek smo u bolnici i ne znam do kad smo tu. Nadam se da ce danas znati zasto joj je crp visi i u skladu sa tim dati nam neku prognozu.
Prije svega, cestitke svim curama koje su rodile.
Ja spadam u temu Jesenske bebe makar bi moja beba (na knap) prema terminu trebala biti ljetna.
A izgleda da ce stvarno biti ljetna. Sa 33 tt beba je vec bila toliko nisko u zdjelici da je dr prstima migla opipati glavicu, a cerviks uloziv za vrsak prsta i 22 mm.
To nije nesto alarmantno, ali mi je nalozeno 2 tj mirovanja da izguram bar do 35 tt jer je beba dosta velika (2.5 kg sa 33 tt).
Uglavnom, zanima me jel neka od vas bila ili jest u slicnoj situaciji? Znace li ti faktori (velika beba, jako nisko) da bih zaista mogla ranije roditi? Jer nisam ni otvorena ni nista. Samo osjecam pritisak bebe.
Evo mene sa pregleda... otvorena isto... plodna voda super.
rekao je doktor ako ne bude pomaka na idućoj kontroli onda će ramišljati da me požure.
eto tako vam je to....
Hahaha. A ja se vec ponadala da cu roditi ranije pa da bebica ne prodje 3.5 kg.
pandora ne javljaš se.... tebe biće trudovi uhitili ... blago ti se i sretno ako jesu
Nisu, još imaš društvo!
Cerviks je nestao i sutra idem radit amnioskopiju pa se nadam da će to pokrenuti, ako ništa drugo :/ Kod tebe nikakvih promjena?
Sortiraj odgovore
Najstariji