Da se i ja javim (skidam kapu svima koje se stignu javiti, evo mene nakon tjedan dana od poroda)
Dakle 7.8. u 07:20 dosao je na svijet nas Antonio, 3.910 kg i 52 cm. Mamatobe i Bebily- izgleda da smo bile sve zajedno u Vinogradskoj na kraju, ja sam bila od 6.8.navecer do 9.8.popodne! Zamisli kao da smo sw dogovarale. Tko zna, mozda se i znamo lol!
Nakon 17 aktivnih sati koje sam nekako prodisala, izgon mi je bio strasan, jedno 8-9 izgona od kojih, kaze muz, sigurno 6 na kojima se dr podupirao nogom u zid a laktario me po trbuhu. Nisu me htjeli rezati al sam pukla 3 sava svejedno...uh, rekla sam muzu da ne znam kako cu moci opet...osim carski kod Podobnika lol.
On je rekao da se morao okrenuti prema prozoru da ne gkeda kako mi to rade...al beba super, ja isto, dr odlicni...tako je moralo biti, sreca proslo bez komplikacija.
Zatim krecu Muke po dojenju- uvucene bradavice, evo nas sa sesiricem, bradavicu uopce ne poznaje! Da ne kazem da sutradan nakon sto smo dosli doma- zaspao bi nakon 10 min,mi mislili beba sita a izostalo piskenje, stolica...nastala panika. Mis bi stao dudlati jer mu je sesiric prevelik i umarao ga a ne jer je sit...sad smo bolje Bogu hvala, jede i dobiva potrebno makar preko sesirica al jel ima nade za moje bradavice i to da ce ih uspijeti upoznati...ps cestitke svima!!
Čestitam Iva! Kad se malo oporaviš od šavova i budeš mogla normalno sjedit, stisni zube i skini šeširiće. Izdajalica izvlači uručene bradavice - meni je s malom dosta pomogla a možeš ih i sama izvlačiti rucno...
Mare27 rodila znaci....
Tko god da ju cuje neka joj cestita u moje ime.
Dolazim ovdje samo vidit je li pandora rodila 😂😂😂
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Pandora super za trudove, vidiš trebala sam ti se prije javiti i zaželiti da krenu
Javi se kad ćeš moći , želim super brzi i lagani porod
CUUuu hvala ti!
Evo vec danas malo pokazuje zelju i trud za bradavicom nakon kratkog izdajanja...jer ova steriliziranja su mi koma. Cilj je cica, najprirodnije, najbrze, najprakticnije, nadam se da cemo uspjeti!
Ivaaaa, cestitam! Mi smo još u bolnici tako da smo se vjerojatno srele. Ja sam u bolnicu došla isto 6.8., a tad mi je napravljen i carski. Mi polako napredujemo, jučer je izašla iz inkubatora! Sad još neko vrijeme mora biti u njihovom kreveticu pa bismo mogli skoro i doma, ako neki krvni parametri koje prate budu OK. Imam malo problema s mlijekom. Izdajam se, ali ne izlazi baš previše, nadam se da će biti bolje kad mi dodje koža na kozu. Puse svim mamicama koje još čekaju, a onima koje su rodile, čestitke!
Sortiraj odgovore
Najstariji