Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Beba16
    13. Kolovoz 2015. 18:03

Pandora sta pricas, pa zar dr nije mogao to prije skontati???
    evo mi sutra izlazimo :-)

Pandora4
    13. Kolovoz 2015. 18:23

Beba16

Pandora sta pricas, pa zar dr nije mogao to prije skontati???
    evo mi sutra izlazimo :-)

Ništa me ne pitaj. Valjda su išli proučavati prave nalaze tek kad je "prošao termin". Sad je prošao i drugi prije pet dana i stvarno više nemam volje iščekivati :(

Drago mi je da je barem tebi gotovo :D

nenana
    13. Kolovoz 2015. 18:37

Pandora stvarno se nadam da će brzo sve krenuti iščekivanje je najgore! moja frendica je prije 2 tjedna rodila a kao "prenijela je" 18 dana!!! ne znam kako mogu tako fulati..pazi 18 dana od termina..to je stvarno puno..na kraju je svaki dan išla provjeravat plodnu vodu, a to je po ovim vručinama sigurno bilo mučno ..završila je sa carski i beba 5,5kg.. Samo neka te tješi ako si do sad izdržala ona još samo koji dan i bebica je tu ..želim ti da već večeras krene! :)

Veri meni su u 35 tjednu rekli da dođem za tri tjedna, tako da još brojim 7 dana do pregleda pa ćemo vidjeti što će reći

Veri
    13. Kolovoz 2015. 20:05

Nenana pa oni bi sad trebali radit češče preglede. Ja sam bila na pregledu 33+4 i reka mi je bi da dođen za 2 tj

nenana
    13. Kolovoz 2015. 20:27

Veri

Nenana pa oni bi sad trebali radit češče preglede. Ja sam bila na pregledu 33+4 i reka mi je bi da dođen za 2 tj

Znam i meni je čudno..valjda znaju što rade..ja sam mislila da ću nakon 35t svaki tjedan ili svaka 2 ići na pregled, a ona meni mrtva hladna vidimo se za 3 tjedna, a tada sam već 38tt !! možda je i bolje da puno ne prčkaju dolje, ne znam...

Veri
    13. Kolovoz 2015. 21:04

Po meni baš ti zadnji pregledi su ključni, redovitije kontroliranje tlaka, redovitiji ultrazvuk. Neznam meni je prva trudnoča i baš na trudničkoj piše da su bitni ti češči pregledi

Ivaaaa
    14. Kolovoz 2015. 03:38

Da se i ja javim (skidam kapu svima koje se stignu javiti, evo mene nakon tjedan dana od poroda) 
    Dakle 7.8. u 07:20 dosao je na svijet nas Antonio, 3.910 kg i 52 cm. Mamatobe i Bebily- izgleda da smo bile sve zajedno u Vinogradskoj na kraju, ja sam bila od 6.8.navecer do 9.8.popodne!  Zamisli kao da smo sw dogovarale. Tko zna, mozda se i znamo lol!
    Nakon 17 aktivnih sati koje sam nekako prodisala, izgon mi je bio strasan, jedno 8-9 izgona od kojih, kaze muz, sigurno 6 na kojima se dr podupirao nogom u zid a laktario me po trbuhu. Nisu me htjeli rezati al sam pukla 3 sava svejedno...uh, rekla sam muzu da ne znam kako cu moci opet...osim carski kod Podobnika lol.
    On je rekao da se morao okrenuti prema prozoru da ne gkeda kako mi to rade...al beba super, ja isto, dr odlicni...tako je moralo biti, sreca proslo bez komplikacija.
    Zatim krecu Muke po dojenju- uvucene bradavice, evo nas sa sesiricem, bradavicu uopce ne poznaje! Da ne kazem da sutradan nakon sto smo dosli doma- zaspao bi nakon 10 min,mi mislili beba sita a izostalo piskenje, stolica...nastala panika. Mis bi stao dudlati jer mu je sesiric prevelik i umarao ga a ne jer je sit...sad smo bolje Bogu hvala, jede i dobiva potrebno makar preko sesirica al jel ima nade za moje bradavice i to da ce ih uspijeti upoznati...ps cestitke svima!!

CUUuu
    14. Kolovoz 2015. 07:49

Čestitam Iva! Kad se malo oporaviš od šavova i budeš mogla normalno sjedit, stisni zube i skini šeširiće. Izdajalica izvlači uručene bradavice - meni je s malom dosta pomogla a možeš ih i sama izvlačiti rucno...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI