cestitam novim mamicama! saabby, nekako sam se nadala da ćemo se sresti, jer su nam termini blizu, ali drago mi je što je tvoja beba tebi stigla. ne mogu vjerovati koliko su mu krivo procijenili težinu :D
meni se trbuh malo spusti, pa se digne opet,tako da svi oko mene odustaju od procjene dana poroda.
ne znam šta da radim više - stalno sam u pokretu gori-doli, a eto nije baš da to utječe kod mene na dobivanje trudova, tako da stvarno dosadno čekanje
Meni je beba kasnila 5 dana. Probajte sa zestokim jutarnjim fitnesom. Ja sam se dobro prostresla i trudovi me u atili navecer u 1 sat, a sutra oko 16 rodila ;-)
i sestre u splitskom rodilistu uopce ne inzistiraju na dojenju. Mene su sutra dan pregledali i rekli a joj pa ti imas dovoljno mlijeka, tebi ne treba ad.
Da cini se da cu morat kupit izdajalicu...osjecam kako mi mlijeko nadolazi
..fakat osjecaj nezamisliv...a kad vuce desnu i druga boli...imam male bradavice ali nisu uvucene a nisu ni krute pa ga to muci...sad ga jos samo moram doma malo natjerat da i lijevu navuce da ju izvuce
Jucer sam mislila da ce nam dojenje biti fakat nemoguca misija i vec sam kukala muzu kak cu mu kupit ad i dat ak zapne jer ga nisam mogla slusat kak se pati ali sad vidim da i cijeli dan bez dohrane on spava i papa...tako da je to stvarno preokretaj veliki...nisam ga mogla od muke ni namjestit ni stavit na prsa...i onda razumijem sestru kad kaze oni su mali i jos ne znaju i nece oni nas ucit vec mi njih trebamo
...molim Te za malo sreće....
Drage moje, da vam se i ja javim. I moja Klarica je došla na svijet, malo ranije i hitnim carskim. Na pregledu s 38 tjedana uočen je zastoj u razvoju i procijenjena mala težina i poslana sam na carski. Bebica se rodila s 2050 i 45 cm i u inkubatoru je, ali sve ostalo je u redu. Ja se oporavljam od carskog. Pozdrav svima! :)
Drage moje, da vam se i ja javim. I moja Klarica je došla na svijet, malo ranije i hitnim carskim. Na pregledu s 38 tjedana uočen je zastoj u razvoju i procijenjena mala težina i poslana sam na carski. Bebica se rodila s 2050 i 45 cm i u inkubatoru je, ali sve ostalo je u redu. Ja se oporavljam od carskog. Pozdrav svima! :)
Čestitam. Ne bude živa i zdrava. A tvoja misija je sad čim se malo oporaviš - izdajanje. Malenima je najbitnije mamino mlijeko. Ja sam to prošla s mojom curicom. Tople obloge na sise da se opuste i onda izdajanje svaka 3 sata po noći i po danu. Sigurna sam da će brzo kući. Ako dobije malo žutica što je čest slučaj kod manjih beba, stavit će ti je malo pod lampu i vjerojatno joj davati i malo adaptiranog jer se navodno bilirubin tako brže čisti iz organizma.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji