Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CUUuu
    30. Siječanj 2015. 17:43

Gricko,  zašto sa 17 tjedana nisi za bolnicu. Ne razumijem. 
    Žao mi je da te tako boli i da si to preživjela na hitnoj. kad ti je pregled kod tvog doktora?

Gricko3
    30. Siječanj 2015. 18:02

pa eto kako su doktorica i sestra izjavile neman sta radit u bolnici sa 17.tjedana iako mi je stanje sinoc bilo za bolnicu. danas je hvala bogu bolje imala san za sad samo 2 puta kontrakcije. 
    Pregled mi je za 5 dana, al mene ovo vec dugo drzi i zalila san se ginekologici kako mi se napuse i stvrdne stomak al ona je rekla da mi nije nista. 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Tinka8
    30. Siječanj 2015. 19:37

Gricko drži se...ali stvarno mi nisu jasni ti doktori! Javi šta je bilo na pregledu! Brzo će proći 5 dana!
    Evo kao sto sam obećala javljam vijesti! Bili smo na ultrazvuku i dečko je! Danas smo 15+5!

Gricko3
    30. Siječanj 2015. 20:25

Tinka super za deckica :) Nadan se da ce za 5 dana na pregledu bit sve super i da cu i ja saznat spol

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Tita 13
    31. Siječanj 2015. 09:08

Ne znam zašto, ali ja cilo vrime imam feeling da je cura. Tako i kad sam ostala trudna, ni menga mi nije još kasnila ja sam nekako znala i tad mi je isto u glavi bila cura. Inače, osim kroničnog nadrkitisa nisam imala nikakve druge simptome. Haha, bit će baza kad se bude moga vidit spol pa ako me iznenadi pišulinac 

Najbolji način da predvidite budućnost je da je sami stvorite

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.