Gricko, zašto sa 17 tjedana nisi za bolnicu. Ne razumijem.
Žao mi je da te tako boli i da si to preživjela na hitnoj. kad ti je pregled kod tvog doktora?
pa eto kako su doktorica i sestra izjavile neman sta radit u bolnici sa 17.tjedana iako mi je stanje sinoc bilo za bolnicu. danas je hvala bogu bolje imala san za sad samo 2 puta kontrakcije.
Pregled mi je za 5 dana, al mene ovo vec dugo drzi i zalila san se ginekologici kako mi se napuse i stvrdne stomak al ona je rekla da mi nije nista.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Gricko drži se...ali stvarno mi nisu jasni ti doktori! Javi šta je bilo na pregledu! Brzo će proći 5 dana!
Evo kao sto sam obećala javljam vijesti! Bili smo na ultrazvuku i dečko je! Danas smo 15+5!
Tinka super za deckica :) Nadan se da ce za 5 dana na pregledu bit sve super i da cu i ja saznat spol
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Ne znam zašto, ali ja cilo vrime imam feeling da je cura. Tako i kad sam ostala trudna, ni menga mi nije još kasnila ja sam nekako znala i tad mi je isto u glavi bila cura. Inače, osim kroničnog nadrkitisa nisam imala nikakve druge simptome. Haha, bit će baza kad se bude moga vidit spol pa ako me iznenadi pišulinac
Najbolji način da predvidite budućnost je da je sami stvorite
Sortiraj odgovore
Najstariji