Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    saabby
    28. Siječanj 2015. 16:09

Lijepo bi molila ako se koja nedavno narucivala tamo na ogtt da mi da broj. Ja sam uzela sa njihove stranice i samo danas sam okrenula 60 puta broj i nitko se nije javio

iva.lu
    28. Siječanj 2015. 19:19

Ja sam prosle godine radila ogtt na vuk vrhovcu...narucila se preko maila...ali to centralno narucivanje ide preko kb merkura...tako da na njihovoj stranici trebas vidjeti kak se narucujes

...molim Te za malo sreće....

Bublica123
    28. Siječanj 2015. 16:38

Nisu mi ni spomenuli ostanak nego samo da odem tamo po posudice i da će mi tamo sve objasnit kako cu napraviti..svi su super i evo već drugi puta radim profile...upravo sam u cijeđenju prstenjaka 

saabby
    28. Siječanj 2015. 16:52

pikica

Nisu mi ni spomenuli ostanak nego samo da odem tamo po posudice i da će mi tamo sve objasnit kako cu napraviti..svi su super i evo već drugi puta radim profile…upravo sam u cijeđenju prstenjaka 

snimi mi to cijedenje jer ja nemam blage kak cu napunit onu epruvetu.

Filotea
    28. Siječanj 2015. 18:52

Bude uskoro i kod vas  U ponedjeljak ćemo biti 17+5 i još ne znamo spol. Ako se lijepo namjesti možda i vidimo u ponedjeljak 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI