Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    28. Siječanj 2015. 19:36

Ja sam proucavala bablje price i rekle su mi da nocim decka  i po kalendaru drevnih maya isto mi ispada decko  a sto cu dosadno mi bilo 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

iva.lu
    28. Siječanj 2015. 21:59

Pa i ne bas...bas sam sad gledala na mailu slala sam ga 7.5 a narucena sam bila 11.6 radila sam hba1c i ogtt...ali tada nisam bila trudna...i mislim da to ima veze...evo imas tu link koji te salje na stranice kb merkura...tu imas i par brojeva pa probaj nazvati...ja bi na tvom mjestu i napomenula da sam trudnica pa ces vidjeti kako ce te naručiti
    http://www.idb.hr/predbiljezbe.htm

...molim Te za malo sreće....

iva.lu
    28. Siječanj 2015. 22:02

Kad sam cekala na red...trudnice su imale posebno sestru koja ih je zaprimala jer su imale prednosti...tako da vjerujem da te nece naruciti kasno kao sto su recimo mene...iako se meni nije zurilo ja sam radila brdo nalaza pa su me svako mali pikali i pasalo mi je da je sve vremenski odmaknuto...

...molim Te za malo sreće....

saabby
    29. Siječanj 2015. 07:27

mrvice, probat cu danas dobit onu sestru pa cu rec neka mi da neki broj telefona.
    ali ne vjerujem da se bas nitko ne javi u 3 dana na onaj broj administaratora na koji se narucuju trudnice.
    samo se nadam da cu uspjet sve obavit do pregleda.
    i mislim da trudnice krace cekaju termin nego kad se ovako narucujes.
    sve u svemu hvala!

saabby
    29. Siječanj 2015. 07:36

joj dajte mi pomognite.
    u subotu slavi moj sin 5 godina u jednoj pizzerii sa prijateljima iz vrtica. slavlje nece biti duze od 2 sata,
    ali za to vrijeme ih treba zabaviti.
    posto je hladno i nemozemo van, sta bi od igara mogla igrati s njima a da im bude zanimljivo. bit ce ig cca 10ak.
    znaci ici ce pokloni, pa pizza, pa bi neku igru, pa torta, pa igra ako ostane vremena.
    mislila sam mozda igra toplo hladno, pa ko pronade predmet dobi neznam, lizalicu.

saabby
    29. Siječanj 2015. 07:48

evo, nasla sam nesto sto mi se svida, sta mislite?
    i ako imate jos koju ideju za poklon a da ne dode hrpu novaca recite :)

www.djecji-rodendani.com/clanci/uhvati-balon-u-lijevak

www.djecji-rodendani.com/clanci/tko-sam-ja-igra-na-post-it-papiricima

www.djecji-rodendani.com/clanci/pokvareni-telefon

Lollypop
    29. Siječanj 2015. 10:41

Sabby ima 5 god! Nikakvi post it-i..ne znaju ni citati! pokvareni telefon ajde moze nekako ako su upoznati sa pravilima. Pitaj ih sto bi igrali.
    Ali ja bi im navrnula muziku pa bi oni sami nasli sto ce raditi, plesati, loviti se i sl. Nece ti oni bas sjediti i slusati 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.