da,da splitski hitan prijam na ginekologiji. Ma mislin ono sad i ako me bude ikako bolilo (hvala bogu evo cilu noc nista nadan se da ce tako i ostat uzela sam magnezij) neznan bili iti isla jer me strah takvog ponasanja. Kad idem tamo molim Boga da bude muski doktor brate najbolji su. Dosla sam im sa 5 ipo tjedana unutra 2 muska doktora toliko su se trudili svaka im cast i vadili mi betu iako se vec vidila gest.vrecica i nesto u njoj i naglasili su mi bude li te bolilo dodi iskljucivo kod nas i evo sta dobijen.
Sigurno ti je bila ova ka i meni neki dan jer ih znan skoro sve radi ranijih problema i ova dok.i sestra su najgore pitala bi ja njih jel im je mala trudnoca sa 15 ili 17 tjedana da se radi o njima?!?
A kad sam bila sa 13 tjedana radi krvarenja isto doktorica neka odlicna kao objasnila mi je da imam hematom i jos mi na ultrazvuku pokaziva ruke, noge glavicu sve sve a ova jedva upalila ultrazvuk i to punih 30 sekundi.
Prestrasno.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Ima li koja od vas iskustva s placentom depressa tj. marginalnom placentom previom...bila sam na pregledu u cetvrtak...on veli da se vjerojatno bude digla...sad me to malo brine...citam malo po netu i preporucuje se mirovati...ja radim...posao nije tezak.. mogu ici na bolovanje nije problem...ali ja se osjecam dobro pa sam htjela radit dok jos mogu...iskustva?
...molim Te za malo sreće....
Meni je u 16 tjednu dr isto rekla da imam marginalnu placentu previu, ali se još za sad može dići. Isto moram mirovati kao i ti, a osim toga imam i miom. Ja sam prestala raditi što nam je novčano koma, ali imam posao na kojem radim s kemikalijama a imam i sat i nešto javnim prijevozom do posla u jednom smjeru. U početku sam se dosta prepala pa sam baš mirovala prvih tjedan dana nakon čega sam se skroz ukočila. Sad imam samo malo mirniji tempo i to mi paše: kuham, malo čistim po stanu, idem u dučan( s kolicima da ne nosim teško), na kavu i slično, a uz to i dosta odmaram- čitam, gledam serije. Ne znam koliko si ti trudna, ali nadam se da će bit sve ok jer koliko sam proučila u većini slučajeva je. Isto sam dosta zbunjena s time koliko bi trebala mirovati u ovoj fazi. Znam samo sigurno da ne bi trebale dizati teško i da nam je dobro često ležati na boku.U srijedu imam novi pregled sa 20 tjedana pa se nadam da ću nešto više saznat.
Trenutno sam trudna skoro 15tjedana...idem za 2 tjedna na pregled u bolnicu pa cu vidjet sto oni kazu...moj posao nije fizicki tezak..sjedim i do posla mi treba 5min - autom idem...kad sam doma lezim na boku...nekad vise ne znam kak bi...pa se malo i okrecem-leda bok leda...mislim njega to nije brinulo...rekao je da marginalna i da se ona vjerojatno bude digla s rastom...to je privatnik...ja se nadam da se bude digla...pokusat cu jos vise mirovat pa cu vidjet za 2 tjedna...
I imam jos jedno pitanje-jeste li vi mozda isle vadit krvnu grupu i rh (ja sam jos vadila i markere hepatitisa) na transfuzijsku medicinu petrova 3...isla sam tamo u petak i nisu mi rekli kad su nalazi gotovi...nekaj je piskarala po papiricu onom i ja nisam obracala pozornost dok nisam doma vidjela da zapravo ne pise za koliko dana...krvnu grupu sam vadila samo je sad opet moram jer sam mijenjala prezime...
Gricko ne daj se,ja imam isto jedno jako loše iskustvo iz jedne bolnice točnije Petrove. I stvarno znam kakav je to osjećaj kad se netko tako ponaša prema tebi. Da nisam išla odmah u drugu bolnicu tražiti drugo mišljenje tko zna šta bi se dogodilo. Jer su me iz Petrove poslali kući s krvarenjem i bebi više nije kucalo srce, i neka čekam ponedjeljak. A kad sam došla kod njih bio je petak.I naravno u ovoj drugoj bolnici su me odmah ostavili i ujutro dobila povišenu temperaturu i svašta nešto da sad ne pišem sve jer bi potrajalo. A i kad se prisjećam toga sve me steže oko srca. Zato ne moj dati na sebe da te tako isprovociraju i omalovažavaju, bori se za svoju bebicu i sebe. Bit će to sve dobro,samo odmaraj i budi smirena.
Mrvice to nije toliko strašno tako rano u trudnoći ako se osjećaš dobro i nemaš krvarenja, samo se malo pripazi. Baš strogo mirovanje se propisuje ako je placenta i dalje nisko sa 28 tjedana, jer tada može doć do jačeg krvarenja. Ja isto ovaj tjedan idem na ultrazvuk u Petrovu pa se nadam da bude sve ok prošlo i da budu mi neke stvari jasnije. Što se tiče krvnih pretraga u Petrovoj meni je na tom papiriću pisao datum kad su nalazi gotovi, a čekala sam ih dosta dugo-oko dva tjedna.
Sortiraj odgovore
Najstariji