Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    saabby
    29. Siječanj 2015. 13:15

da vam javim za ogtt. narucena sam 5.2. u pola 8. i to nisam ja uspjela dobit nego je moja mama zvala i posto je ona med. sestra ova zenska sa kucnog 934 joj je napravila uslugu i otisla osobno na salter da me druga naruci. inace nema sanse da bi se uspjela sama.

iva.lu
    29. Siječanj 2015. 14:44

Super saabby...bitno da si uspjela...ja idem sad radit ogtt u dom zdravlja...a ovaj sam isla radit na vuk vrhovac samo znog tog hba1c ili kako vec

...molim Te za malo sreće....

CUUuu
    29. Siječanj 2015. 17:19

Pa bojim se da bi ti u pizzeriji u kojoj su i drugi gosti najbolje bile tihe igre tipa čovječe ne ljuti se ili nešto slično.

Gricko3
    30. Siječanj 2015. 01:20

ja upravo dosla sa hitne od 7 sati imala uzasne grceve u maternici, ledima i nogama. Dali mi inekciju i rekli da je moje stanje za bolnicu bilo al stacu im u 17 tjednu?!?! katastrofa. A kad sam tek usla sestra mi gleda nalaze i govori sta ti stalno dolazis na hitnu???soook! srica pa joj ne pise da sam dosla zbog obilnog krvarenja di mi je naden hematom. I dala ona meni inekciju i poslala me vanka da cekam da me puste bolovi i ja jadna legla na one stolice koliko me grcilo a ona izlazi i govori da sta sam se izvalila nije valjda da sam se umorila. Toliko me to pogodilo da placem otkako sam dosla. 

Morala sam se izjadat.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.