Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    27. Siječanj 2015. 09:55

Ljetne mamice se raštrkale na sve strane...sve savladale sad samo slatko iscekivanje 

Lollypop
    27. Siječanj 2015. 21:19

pikica

Ljetne mamice se raštrkale na sve strane…sve savladale sad samo slatko iscekivanje 

Ne znam kako su zene bile trudne/rađale prije interneta :DD

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Bublica123
    27. Siječanj 2015. 10:00

Kod nas još nisu počeli udarci ali svaki dan cekamo da nešto osjetimo...puse svima

Filotea
    28. Siječanj 2015. 18:41

pikica

Kod nas još nisu počeli udarci ali svaki dan cekamo da nešto osjetimo…puse svima

Kod nas evo već para dana se beba javlja onako skroz slabo ali dovoljno da osjetim. Nisam mogla vjerovati je li to beba ali nakon par javljanja sam skužila da jee. Ko da mala ribica pliva u meni,predivan osjećaj. Još je to uvijek jako rijetko i slabo ali još malo pa će to sve češće biti i jače. U ponedjeljak nam je pregled i baš se veeseelimm 

iva.lu
    27. Siječanj 2015. 10:22

Ja sam počela trudnoću sa 62kg...dobila 2 i evo zasad stojimo na 64...danas nam je 13+6

...molim Te za malo sreće....

• ivaaana
    28. Siječanj 2015. 09:57

Evo i nas! Termin 4.8.  Druga beba!

saabby
    28. Siječanj 2015. 10:54

zelim dobrodoslicu novim curama

ja se jos uvijek borim sa cijelodnevnim mucninama. uz to sta mi dolazi zelja za svime i svacim a nista nesmijem jesti zbog one visoke glukoze.
    jos uvijek se nisam uspjela naruciti na ogtt na vuk vrhovac pa ako koja zna trik molim ju da mi kaze.
    zovem vec 3 dana od 10-13 i nitko se ne javlja ili je zauzeto.

sad u subotu i nedjelju stariji sin ima rockas pa ce mi bit veselo.

mi smo se vec opremili kolicima i sad za koji dan mi treba stici autosjedalica.

CUUuu
    28. Siječanj 2015. 14:12

saabby

ja se jos uvijek borim sa cijelodnevnim mucninama. uz to sta mi dolazi zelja za svime i svacim a nista nesmijem jesti zbog one visoke glukoze.
    jos uvijek se nisam uspjela naruciti na ogtt na vuk vrhovac pa ako koja zna trik molim ju da mi kaze.

Pa koliko si trudna. Meni su prestale oko 11. TT. 
    Baš mi je danas stigao nalaz s kombinirano testa da su mi svi rizici minimalni pa sa happy 😊

Bublica123
    28. Siječanj 2015. 14:23

saabby

ja sam isla u petrovu sa uputnicom od doktorice...dosla sam oko 7h i sve fino obavila i poslali mi nalaze na mail...odmah iza glavne zgrade, mikrobioloski...preporučam 

baby3
    28. Siječanj 2015. 13:53

Naša bebica dolazi 20.07.

saabby
    28. Siječanj 2015. 15:58

baby

Naša bebica dolazi 20.07.

Dobrodosla 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI