Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    27. Siječanj 2015. 09:55

Ljetne mamice se raštrkale na sve strane...sve savladale sad samo slatko iscekivanje 

Bublica123
    27. Siječanj 2015. 10:00

Kod nas još nisu počeli udarci ali svaki dan cekamo da nešto osjetimo...puse svima

iva.lu
    27. Siječanj 2015. 10:22

Ja sam počela trudnoću sa 62kg...dobila 2 i evo zasad stojimo na 64...danas nam je 13+6

...molim Te za malo sreće....

• ivaaana
    28. Siječanj 2015. 09:57

Evo i nas! Termin 4.8.  Druga beba!

saabby
    28. Siječanj 2015. 10:54

zelim dobrodoslicu novim curama

ja se jos uvijek borim sa cijelodnevnim mucninama. uz to sta mi dolazi zelja za svime i svacim a nista nesmijem jesti zbog one visoke glukoze.
    jos uvijek se nisam uspjela naruciti na ogtt na vuk vrhovac pa ako koja zna trik molim ju da mi kaze.
    zovem vec 3 dana od 10-13 i nitko se ne javlja ili je zauzeto.

sad u subotu i nedjelju stariji sin ima rockas pa ce mi bit veselo.

mi smo se vec opremili kolicima i sad za koji dan mi treba stici autosjedalica.

baby3
    28. Siječanj 2015. 13:53

Naša bebica dolazi 20.07.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.