Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva.lu
    21. Siječanj 2015. 20:50

Pozz novim mamama...Mi danas ušli u drugo tromjesečje...jedva čekam da se malac počne ritat...trbuh doslovno skočio u zadnjih tjedan dana...nema više ni skrivanja ni uvlačenja 

...molim Te za malo sreće....

jasmina6
    22. Siječanj 2015. 11:37

Pozdrav svima! Jučer sam bila na pregledu,sad smo 13+4,nije se vidjeloo jel dečko ili cura! Jutros smo obavili OGTT u Petrovoj i usput krvnu grupu,Rh...itd. Pa ako koga zanimaju kakve informacije,sve mi je svježe! Osjećala sam se kao jastučić za igle

CUUuu
    22. Siječanj 2015. 16:20

Dobrodošle nove  cure...
    Evo ja danas obavila rh i kombinirani u Splitu. Nije strašno. I doktori i sestre su vrlo ljubazni a evo i info za one koje možda planiraju pa da se ne pate kao ja - za kombinirani NE TREBA bit natašte (gladan) bez obzira što uključuje krvnu pretragu...

Tina160
    24. Siječanj 2015. 14:43

Mi smo u 16 tjednu.. zanima me da li kome još kilaža stala.. :) hoću reći od trenutka kad smo saznali za trudnoću dobila sam 4 i pol kile i zadnjih 3 tjedna stoji ne mrda :))

11.7. <3 can't wait :)

Gricko3
    24. Siječanj 2015. 16:02

ja san pocela trudnocu sa 62 pa za misec dana 64 pa opet na 62 evo sad san u 16.tjednu opet 64 haha

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• Teich165
    24. Siječanj 2015. 20:25

Bok curke,
    evo beba i ja smo nove na forumu...
    Pojačanje nam stiže 05.08. a do tad se nadam da ćemo se zajedno s vama pripremiti na sve šta dolazi!

Nena2015
    24. Siječanj 2015. 20:33

Nama stiže 13.06. iako je to još uvijek proljeće, ali je bliže ljetu :)

Filotea
    24. Siječanj 2015. 21:04

Ja na početku izgubila 4 kg i još uvijek stojim ja mislim na toj kilaži,16+3 tj. Idemo za tj dana na pregled pa ćemo vidjeti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.