Pozz novim mamama...Mi danas ušli u drugo tromjesečje...jedva čekam da se malac počne ritat...trbuh doslovno skočio u zadnjih tjedan dana...nema više ni skrivanja ni uvlačenja
...molim Te za malo sreće....
Pozdrav svima! Jučer sam bila na pregledu,sad smo 13+4,nije se vidjeloo jel dečko ili cura! Jutros smo obavili OGTT u Petrovoj i usput krvnu grupu,Rh...itd. Pa ako koga zanimaju kakve informacije,sve mi je svježe! Osjećala sam se kao jastučić za igle
Dobrodošle nove cure...
Evo ja danas obavila rh i kombinirani u Splitu. Nije strašno. I doktori i sestre su vrlo ljubazni a evo i info za one koje možda planiraju pa da se ne pate kao ja - za kombinirani NE TREBA bit natašte (gladan) bez obzira što uključuje krvnu pretragu...
Mi smo u 16 tjednu.. zanima me da li kome još kilaža stala.. :) hoću reći od trenutka kad smo saznali za trudnoću dobila sam 4 i pol kile i zadnjih 3 tjedna stoji ne mrda :))
11.7. <3 can't wait :)
ja san pocela trudnocu sa 62 pa za misec dana 64 pa opet na 62 evo sad san u 16.tjednu opet 64 haha
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Bok curke,
evo beba i ja smo nove na forumu...
Pojačanje nam stiže 05.08. a do tad se nadam da ćemo se zajedno s vama pripremiti na sve šta dolazi!
Nama stiže 13.06. iako je to još uvijek proljeće, ali je bliže ljetu :)
Ja na početku izgubila 4 kg i još uvijek stojim ja mislim na toj kilaži,16+3 tj. Idemo za tj dana na pregled pa ćemo vidjeti
Sortiraj odgovore
Najstariji