dan svima!
ja evo ne spavam vec nocima. iako mi klima radi na katu gdje su sobe znojim se strahovito, samo se vrtim po krevetu, niti jedan polozaj mi vise ne pase...
jedva cekam da bebac izade van.
kako vi osjetite te lazne kontrakcije?
ja u prve dvije trudnoce ih nisam niti imala.
a sad me svaki dan boli u donjem djelu trbuha i u donjem djelu leda. kao kad imam mengu.
stvari su mi vise manje sve spremne i slozene.
sad bi trebala opet malo po kuci sredit i pocistit. a bome i peglat ali mi se bas nista neda po ovim vrucinama.
saabby tako je i meni...ko da će menga stići i boli naprijed i nazad ali blago..i meni je već dosta i jedva čekam porod..ove vrućine nam nikako ne idu na ruku neznam jel gore danju ili noću
al valjda će uskoro bar malo temperature past da se lakše diše..
Filotea lijepo je za čuti da si bila zadovoljna, još jedna u nizu
Mene ti lazbi bole kao menstruacija, donji dio trbuha. Ali leda me ne bole, osim kad lezim i pokusavam se dici/okrenut na drugu stranu.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Najebale smo ovo lito. Nema sexa vise na zimu, same smo si krive imat cemo barem sto pricat dici. Tribalo bi snimit dokumentarac o ovim ljetnim mukama
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
onda jesu to laznjaci.
lollypop bole i kod okretanja leda, ali na drugaciji nacin.
frendica je rodila pred 7-8mj isto u vinogradskoj i isto ih je sve nahvalila. od doktora, babica, do osoblja na babinjacama.
Mamatobe, pratimo seee
Sutra imam pregled pa pisem infos. Ja svakome kome kazem termin kaze joooooooj, pa tad nema nikog. Kao ostaju mladji doktori. Šta nema nikakve logike! Pa mora sve funkcionirati ozbiljno, profesionalno i da se iskusniji strucnjaci izmjenjuju a ne da su na go u isto vrijeme. Pissed off!!
nemogu svi glavni doktori i primarijusi u isto vrijeme bit na GO, gluposti..ima ih gore dosta tako da se ne brinem sljedeća beba će bit planirana da stigne najkasnije početkom proljeća da stignemo i nogice u moru namakati
iako jedno su planovi a drugo stvarnost..ali neće nas valjda dva puta ovako mučiti..
Sortiraj odgovore
Najstariji