Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivaaaa
    20. Srpanj 2015. 19:14

Bebily, gledam di si 
    Ja sam 38+2, isto Vinogradska...u srijedu imam prvi pregled tamo, od 8-11h, nemam pojma koji ce me dr. dopast, niti sam bas informirana o istima...al pisemo kad se pocne sta dogadjat, ok, da ne bi bilo da tamo po sobama secem i trazim jel tu mozda Bebily haha 

Tita 13
    20. Srpanj 2015. 20:11

Ja danas s pregleda, otvorena za prst, ako ne rodim prije u petak na kontrolu plodne vode. Uvatila me uzasna panika, a bas sam se bila ludilo smirila :)
    Sad opet ispocetka smirivanje. 
    Puf, pant

Najbolji način da predvidite budućnost je da je sami stvorite

Bebily
    20. Srpanj 2015. 21:30

Ivaaaa ma tu sam i još u komadu  iako me evo nešto pomalo štreca ali možda su lažni trudovi..a i nisu još toliko blizu da bi ih mjerila  ja ću ići četvrtak ili petak na kontrolu ukoliko do tada ne rodim..a ako krene akcija svakako pišem 

Ivaaaa
    20. Srpanj 2015. 22:47

Bebily, onda te nisu narucili kad da dodjes nego samo dodjes tamo, sad u toj svojoj fazi? Mene su bili za 2 tjedna narucili, iako je moj dr.rekao da odem u 37 tt, znaci prosli tj, valjda im bila guzva....Pa sam u srijedu...

Mamatobe
    20. Srpanj 2015. 22:49

Ivaaaa i Bebily, ja sam po planu malo iza vas, ali blizu smo i u istoj bolnici, pa budno pratim vaše novosti! Ja  idući četvrtak krećem u trudničku.

Rina5
    21. Srpanj 2015. 08:22

I tako ja se jutros digla u 6 da bi ranije u spizu da me vrucina ne uvati LOL uzas ovo vise ne mos ni izlazit ni u zoru ni po noci nije ni cudo da moja mrvica jos ne misli vani hahaahahhaah!

Rina5
    21. Srpanj 2015. 08:23

Ps u koju uru mi je najbolje ic na plodnu i ctg u St rodiliste jel koja zna?

Bebily
    21. Srpanj 2015. 08:36

a nisam naručena ali imam internu uputnicu koju sam dobila kada su me otpuštali u subotu i piše kontrola za tjedan dana u trudničkoj ambulanti a mislim da se ne stignem naručiti za tako kratko vrijeme pa ću zato samo otići..valjda će me primiti 
    Mamatombe  eto imat ćeš friške informacije iz prve ruke..iako ja neznam nikoga da je imao loša iskustva sa vinogradskom...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.