Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gricko3
    19. Srpanj 2015. 20:48

Ja i cimerica smo ostavljali na 27,28 al sestre lude dodu kupat dicu i njima vruce i smanje na 20 tako da to ipak obratite paznju. 

Hvala vam! :)
    Da, izasla je u body benkici i dugim laganim pamucnim gacama i tek od jucer se pocela znojit sad je samo u kratkome.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

CUUuu
    20. Srpanj 2015. 16:32

U koje zatišje danas! Je li vas pokorila vrućina ili ste sve išle rodit ???

mare27
    20. Srpanj 2015. 17:06

ja danas ispeglala tri mašine dječije robice-umirem hehheheh

Bebily
    20. Srpanj 2015. 17:21

curkeee kako ste? neću ni pitati da li vam je vruće 
    jel se događa što? ja sam dva dana bila u bolnici zbog osipa koi sam već prije spomenula..otišla sam na hitnu i oni su me ostavili i radili nalaze jer je postojala mogućnost da  je od jetre ali hvala Bogu nije nego je neki normalni osip koji se zna pojaviti u trudnoći  malo sam se druškala po odjelu sa trudnicama, novopečenim mamama i njihovim pre preslatkim bebicama  tako da sam imala uvid u sve što me čeka nadam se za koji dan  
    i da bila sam u vinogradskoj i sobe sa jedane strane odjela imaju klimu a sa druge nemaju ali su sva vrata cijeli dan otvorena i sve se lijepo rashladi tako da nije vruće ni u ovim drugima..

Lollypop
    20. Srpanj 2015. 17:51

Ni kod mene nema novosti, sve isto, pokoji lazni samo.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.