Jel klima postoji/radi u Vinogradskoj- sobi, boxu?
Jel klima postoji/radi u Vinogradskoj- sobi, boxu?
Ja sam bila u boxu gdje je bila klima i upalili su mi je jer je bili pre vruce. Ali su rekli ako mi smeta da ce ugasiti.... U prvoj sobi kojoj sam bila,bila je klima ali ju nisu palili. A poslije dok sam rodila bila sam u drugoj sobi i tamo je nije bilo. Ima jedna u hodniku koju sestre stalno pale ali bas ne uspije sobe rashladit kad je hodnik dugacak

U splitu ima klima koja je skoro uvik upaljena. Evo tjedan dana otkako smo dosli kuci mala mi jos nije prestala kihat i kasljucat. Jedan dan je sestra upalila klimu na 20 stupnjeva i probudilo me koliko san se smrzla i malu mi okupali taman bili. I onda san skuzila di se gasi klima. Pa san ja gasila, a oni palili.
U splitu ima klima koja je skoro uvik upaljena. Evo tjedan dana otkako smo dosli kuci mala mi jos nije prestala kihat i kasljucat. Jedan dan je sestra upalila klimu na 20 stupnjeva i probudilo me koliko san se smrzla i malu mi okupali taman bili. I onda san skuzila di se gasi klima. Pa san ja gasila, a oni palili.
Hvala na informaciji. Bolje da ima ipak je pakleno. Malena na avataru ti je med medeni.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Ja i cimerica smo ostavljali na 27,28 al sestre lude dodu kupat dicu i njima vruce i smanje na 20 tako da to ipak obratite paznju.
Hvala vam! :)
Da, izasla je u body benkici i dugim laganim pamucnim gacama i tek od jucer se pocela znojit sad je samo u kratkome.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji