Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivaaaa
    19. Srpanj 2015. 12:49

Jel klima postoji/radi u Vinogradskoj- sobi, boxu?

Filotea
    19. Srpanj 2015. 21:29

Ivaaaa

Jel klima postoji/radi u Vinogradskoj- sobi, boxu?

Ja sam bila u boxu gdje je bila klima i upalili su mi je jer je bili pre vruce. Ali su rekli ako mi smeta da ce ugasiti.... U prvoj sobi kojoj sam bila,bila je klima ali ju nisu palili. A poslije dok sam rodila bila sam u drugoj sobi i tamo je nije bilo. Ima jedna u hodniku koju sestre stalno pale ali bas ne uspije sobe rashladit kad je hodnik dugacak

CUUuu
    19. Srpanj 2015. 13:22

Što nam je s klimom u Splitskoj bolnici?

Gricko3
    19. Srpanj 2015. 16:42

U splitu ima klima koja je skoro uvik upaljena. Evo tjedan dana otkako smo dosli kuci mala mi jos nije prestala kihat i kasljucat. Jedan dan je sestra upalila klimu na 20 stupnjeva i probudilo me koliko san se smrzla i malu mi okupali taman bili. I onda san skuzila di se gasi klima. Pa san ja gasila, a oni palili.

CUUuu
    19. Srpanj 2015. 18:20

Gricko

U splitu ima klima koja je skoro uvik upaljena. Evo tjedan dana otkako smo dosli kuci mala mi jos nije prestala kihat i kasljucat. Jedan dan je sestra upalila klimu na 20 stupnjeva i probudilo me koliko san se smrzla i malu mi okupali taman bili. I onda san skuzila di se gasi klima. Pa san ja gasila, a oni palili.

Hvala na informaciji. Bolje da ima ipak je pakleno. Malena na avataru ti je med medeni.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Gricko3
    19. Srpanj 2015. 20:48

Ja i cimerica smo ostavljali na 27,28 al sestre lude dodu kupat dicu i njima vruce i smanje na 20 tako da to ipak obratite paznju. 

Hvala vam! :)
    Da, izasla je u body benkici i dugim laganim pamucnim gacama i tek od jucer se pocela znojit sad je samo u kratkome.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI